Stanković otkrio ime novog gosta: Gledatelji odmah počeli negodovati

Aleksandar Stanković (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Poznati HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković, je na svom Facebook profilu otkrio tko će mu danas praviti društvo u studiju. Naime, gost u današnjoj emiji “Nedjeljom u dva” je Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a.

“Ima li šanse da dobijemo “tri P” vladu (Plenković, Pupovac, Penava), ili…? Gost emisije Nu2 Milorad Pupovac”, napisano je u objavi, a kako Stanković najavljuje, teme emisije će biti izbori i formiranje vlasti.

Nakon što su sredinom prošlog tjedna održani parlamentarni izbori, Pupovac je procijenio da nije došlo do neke značajnije destabilizacije stranačko-političkih odnosa u Hrvatskoj.

Pratitelji uglavnom nezadovoljni

“Ukupni rezultati su u granicama očekivanoga, što znači da nije došlo do neke dramatičnije destabilizacije stranačko-političkih odnosa u Hrvatskoj, za što je bilo pretpostavke”, rekao je Pupovac za Hinu.

Naravno, uslijedilo je mnoštvo komentara i rekacija pratitelja koji su uglavnom izrazili nezadovoljstvo izborom gošće te obznanili kako će današnju epizodu rado preskočiti: “HTV koji na silu naplaćuje pretplatu kako bi ‘služio’ javnom interesu zove u goste čovjeka koji je godinama na naš račun u Saboru jer je pozitivno diskriminiran pa ne mora dobiti podršku glasača kao ostali i tako bez legitimiteta određuje našu sudbinu. Ovo je eklatantan primjer nakaradnog sustava”, napisao je jedan gospodin.


“Ovo neću gledati, dosadna i naporna emisija ovu nedjelju, loš izbor gosta”, “Nema šanse, Penava je bio jasan, da neće sudjelovati niti u jednoj vladi gdje su Pupi i Možemo”, “Dolazi opet prodavati maglu zašto mora sa Plenkovićem. Ono… ‘odrzavanje stabilnosti’, ‘sebe ću isturiti, neka me se vrijeđa, samo da bude mir’,… I ostale šeme”, “Pitanje za Pupija, zašto mu se toliko sviđa živjeti u Hrvatskoj?”, “Valjda će uspjeti izgovoriti 3 rečenice do kraja emisije”, “Svi znamo njegove odgovore. Aco će se morati JAKO potruditi dobiti neke nove”, glase neki od komentara.

Stanković o borbi s teškom bolesti: ‘Rekli su mi da sam to umislio jer sam dobro plaćen’


Komentari