Stanković otišao iz Hrvatske pa otkrio što ga je posebno oduševilo: ‘Izgleda bolje od mojih očekivanja’

Aleksandar Stanković (Foto: Marko Miščević/ Cropix)

Brojne gledatelje jučer je neugodno iznenadila promjena u rasporedu Prvog programa hrvatske radiotelevizije.

Naime, umjesto uobičajenog prikazanjima svima dobro poznate emisije ‘Nedjeljom u 2’, u tom je terminu bio prikazan crtić ‘Oblačno s ćuftama’.

Razlog ovakve izmjene programa leži u činjenici da je na HRT-u krenula ljetna pauza od snimanja pa tako ni ‘Nedjeljom u 2’ sljedećih nekoliko tjedana neće biti na malim ekranima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Stanković (@stankovic1682)


“Izgleda bolje od mojih skromnih očekivanja”

I dok gledatelji alternativno za vrijeme pauze mogu pogledati neke prijašnje epizode omiljene emisije, njezin urednik i voditelj Aleksandar Stanković ovih dana uživa na zasluženom godišnjem odmoru.

Tako je prije koji dan otkrio da razgledava Rumunjsku na svom limenom ljubimcu, a sad je u najnovijoj objavi priznao čime ga je ugodno iznenadio glavni grad ove države u jugoistočnoj Europi.

“Rumunjska izgleda bolje od mojih skromnih očekivanja. Godine članstva u EU ostavile su traga. Bukurešt je čist i impozantan, a Crno more je neslano”, napisao je Stanković na Facebooku gdje je podijelio nekoliko fotografija s putovanja.

Stanković otvoreno o scenama iza kulisa emisije: ‘Kolegice s HRT-a su me tada napale’

Strastveni ljubitelj motora

Inače, Aleksandar je strastveni ljubitelj motora, a za HRT je snimao i putopisnu seriju ‘Vjetar u kosi’ u sklopu koje je istraživao Europu na svom limenom ljubimcu.

Tako se u petoj sezoni emisije, koja se prikazivali na HRT-u krajem prošle godine, mogao vidjeti poznati voditelj koji je proputovao tri tisuće kilometara na motoru Slovenijom i Italijom donoseći zanimljive priče snimljene u prekrasnim planinskim krajevima, na Jadranskom moru i alpskim jezerima.


Komentari