Stanković najavio gošću za ovu nedjelju pa mu gledatelji poručili: ‘Teško ćeš ti, moj Aco, doći do riječi’

Aleksandar Stanković (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Na službenoj Facebook stranici HRT-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’ danas je otkriven ovotjedni gost emisije, odnosno, u ovom slučaju, ovotjedna gošća.

Naime, voditelj i urednik Aleksandar Stanković gledateljima je najavio kako će za nekoliko dana u svojoj emisiji ugostiti političarku Mariju Selak Raspudić.

“Što sad?”, kratko je stavio u opis fotografije svoje gošće, a sudeći prema reakcijama ispod objave, i ovotjedna će epizoda biti poprilično gledana.

Gledatelji podijeljenog mišljenja

“Super, sitna, ali dinamitna i ne da se smesti u okruženju u kojem radi”, “Žena pametna sa svojim stavom”, “Pravi ženskač, svaka joj čast”, “Pametna, bravo Mare!”, “Moja omiljena političarka, jedva čekam!”, “Divna žena bez dlake na jeziku”, pisali su oduševljeni gledatelji.

Međutim, ne dijele svi jednako uzbuđenje glede izbora ovotjedne gošće ‘Nedjeljom u 2’ pa su se tako u komentarima javili i kritičari.


“Stvarno je ta naša oporba smiješna… dobiju par glasova i par mandata i svi se međusobno posvađaju i raziđu. A još nisu ni u sabor ušli. Nitko neće s nikim, a pojedinačno nitko od njih ne može ništa. Da nije smiješno, bilo bi stvarno žalosno”, “Žena kao i njen suprug, ništa ne radi, a samo laprda”, “Teško ćeš ti moj Aco uopće doći do riječi”, reakcije su nekih.

Stanković otkrio ime novog gosta: Gledatelji odmah počeli negodovati

Šokirali javnost napustivši Most

Podsjetimo, supružnici Raspudić prošli su tjedan napustili Most, a kako je Marija tad pojasnila na konferenciji za medije “razilaženje je rezultat činjenice ne da imamo različite stavove po nekim pitanjima, nego da se Miletić u jednom trenu javno ogradio od mene, rekao je da nisam Most”.

Kako je tad dodala, bilo bi licemjerno od nje da je ponijela zajedničku listu jer je to “pitanje principa”.

Inače, nakon što su supružnici Raspudić napuštanjem Mosta izgubili značajna sredstva koja država daje za rad strankama i nezavisnim zastupnicima, Marija je komentirala da neće ništa petljati zbog proračunskog novca namijenjenom političkom radu stranaka.


Komentari