Stanković iznenadio objavom na internetu: ‘Okrećemo novu stranicu’

Aleksandar Stanković (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Poznati voditelj i urednik HRT-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’, Aleksandar Stanković, najavio je velike promjene u novoj sezoni emisije koja počinje u nedjelju, 29. rujna. Ipak, o kakvim se točno promjenama radi, Stanković nije htio previše otkriti.

“Nakon četvrt stoljeća okrećemo novu stranicu, mijenjamo stara pravila igre i pričamo neku novu sasvim drukčiju priču. Vidimo se ponovno u “Nedjeljom u 2“, poručio je Stanković u videu na Facebook profilu emisije kojim je najavio novu sezonu.

Također, voditelj nije htio otkriti ni tko je prvi gost u novoj sezoni. Njegova najava izazvala je mnoštvo komentara znatiželjnih pratitelja. “Bome čestitam! Čekam Vaše goste i izvrsne emisije”, “Jedva čekam”, “Očekivao sam novu frizuru u novoj sezoni, ali ok”, navodili su pratitelji.

Produktivna putovanja

Podsjetimo, tijekom ljetne stanke emisije, Stanković je dio godišnjeg odmora odlučio provesti putujući. Inače, poznato je da voditelj tijekom odmora voli spojiti ugodno s korisnim pa često svoja putovanja kasnije predoči u putopisne emisije.

Tako je ovog ljeta Stanković boravio u susjednoj Bosni i Hercegovini, a na svojim je društvenim mrežama otkrio kako je u Sarajevu susreo jedno poznato lice.


“U Sarajevu sam i ne javljam se nikom. Lijepo je biti sam. Onda sretnem novinara Bakira Hadžiomerovića. Prije sto godina odigrali smo jedan dupli pas s Dodikom. Sjećanja i to. Drago mi je”, napisao je Stanković tada.

Stanković novom objavom pokrenuo lavinu reakcija: ‘Tu sam i nikome se ne javljam’


Komentari