Stankica gostovala u HRT-ovoj emisiji pa razbjesnila dio gledatelja: ‘To nije istina’

Stankica Stojanović (Foto: Instagram/Screenshot)

Nakon što je prije koji tjedan odlučila putem Instagrama javno progovoriti o posljedicama ubrizgavanja filera, 39-godišnja Banjalučanka Stankica Stojanović, koju su gledatelji upoznali u showu “Gospodin Savršeni”, postala je jedna o tema o kojoj se naveliko pričalo u regiji.

Sa željom da i druge žene upozori na potencijalne katastrofalne posljedice ubrizgavanja filera, Stankica je otvorila dušu i otkrila s kakvim se problemima bori posljednjih godinu dana, a svoju je priču sada podijelila i u HRT-ovoj emisiji Špica koju vodi Miro Čabraja.

Ondje je, između ostalog, odgovorila i na pitanje bi li se opet u budućnosti podvrgnula istom tretmanu, a njezin je odgovor, kod dijela gledatelja, naišao na oštru osudu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ŠPICA (@spica.hrt)


‘I dalje ću nastaviti njegovati lice’

“Nažalost, ne smijem više nikad staviti filere. Međutim, s druge strane, netko sam tko je esteta i i dalje ću nastaviti njegovati svoje lice samo na puno pametniji način”, započela je Stankica.

“Ovdje se ne radi o tome da sam ja htjela promijeniti identitet i da sam mijenjala osobni opis, u pitanju je njega. E sad, kroz proteklih godinu dana sam samo shvatila da mi koristimo toliko toga, a da jako malo znamo o tome. Tamo stoji da se filer topi za šest mjeseci, a imate i neka istraživanja koja pokazuju da filer ostaje i do osam godina u nama.

Koji materijal stavljamo? Zašto ga stavljamo? Je li ga zaista želimo stavljati? I da budemo spremni na neke posljedice. Ono što je meni jako bitno, i ja sam sam jedna od onih žena, gdje god postoji ljudski faktor, meni je potpuno ok da dođe do komplikacija. Pri tome mislim na nešto što nije željela ni jedna ni druga strana, a ono što je najbitnije je da taj koji vam radi nešto, može u konačnici otkloniti i te iste komplikacije ako do njih dođe”, ispričala je Banjalučanka.

Stankica dobila ružnu poruku usred borbe s narušenim zdravljem: ‘Bolje da se sakrijem u ćošak’

 

‘Otkad su fileri njega’

Međutim, u komentarima ispod isječka emisije na službenom Instagram profilu iste ubrzo su se javili oni koji se ne slažu s njezin izjavom te smatraju da ne govori istinu.

“Stavljanje filera, botoksa i ostalih sr*nja nije njega lica što pokazuje upravo ovaj slučaj. Kako njega može biti nešto što ti potencijalno može uzrokovati zdravstvene probleme?”, napisala je jedna gledateljica na čiji su se komentar nadovezali i drugi.

“Apliciranje filera nije njega jer da je njega, takve posljedice ne bi imali”, “Njega lica filerima?”, “Otkad su fileri njega”, “Fileri kao njega? To nije istina”, “Pitajte svoje bake i mame što je njega, fileri njega…”, nizali su se komentari ispod objave.


Komentari