Srbin podrigivao u Supertalentu, svi su u šoku: ‘Odvratno, ne želim gledati ovu emisiju’

Nemanja Pejičić je zgrozio žiri Supertalenta (Screenshots: Nova TV)

Nastup Nemanje Pejičića iz Novog Sada u novoj je epizodi showa ‘Supertalent’ zgrozio gledatelje, ali i članove žirija koji su u nevjerici gledali kako samouvjereno pokazuje svoj ‘talent’.

Pejičić je, naime, u programu Nove TV – podrigivao. Svoj je ‘talent’ nazvao vrstom vokalne umjetnosti.

‘Jednom sam slučajno bio aktivirao alarm na autu sa svojim talentom. Jesam youtuber, ali to mi nije primarna stvar, to je više hobi. Sportovi ne, uglavnom gejming i izlasci s prijateljima. Nisam u vezi niti ikog tražim, niti nekog viđam. Ništa’, rekao je Nemanja u predstavljanju gledateljima.

Žiri nije mogao vjerovati očima ni ušima (Screenshot: Nova TV)

‘Sa svojim talentom sam se susreo prije 12 godina tako što sam često bio u igraonicama. Majka mi nije preponosna zbog mog talenta, ali je prihvatila činjenicu, a otac je s time super. Definitivno sam nekog uplašio s njim, a najduže je trajao 31 sekundu’, opisao je Pejičić svoj ‘talent’.

Pogledajte Nemanjin nastup – ako baš morate

Na pozornici je prvo popio ‘magični napitak’, a onda je počeo podrigivati. Žiri je bio šokiran. ‘Jel’ on to podriguje?’, nije mogla vjerovati Martina Tomčić. ‘Ljudi, frajer će se us*at’, rekla je Maja Šuput i stisnula mu ‘x’.


‘Nemanja, ja ne mogu vjerovati da si se ti vozio iz Novog Sada do Zagreba da bi se podrignuo, to je toliko glupo. Nema ništa nekulturnije, odurnije, još si samo trebao prdnuti’, rekla mu je Maja nakon doista degutantne izvedbe.

‘Ti si u onoj kategoriji kad ja ostanem toliko zgrožena i osupnuta, kad od šoka ne stisnem X, toliko si nekulturan i toliko je ovo odvratno, da sam bez riječi. Ja ne želim gledati ovu emisiju večeras i ne želim da djeca gledaju’, komentirala je Martina.

Bilo je neugodno za gledati: Bruno po peti put došao u Supertalent, žiri ga nije štedio


Komentari