Šprajc otkrio kako je uspio skinuti 15 kilograma: Jedna stvar je bila ključna

Zoran Šprajc (Foto: RTL)

Nakon pet mjeseci televizijske stanke sinoć se na male ekrane vratio dobro poznati voditelj i urednik Zoran šprajc i njegova emisija “Stanje nacije” koja se prikazuje na RTL televiziji.

Dobro raspoložen voditelj u svojoj prvoj povratničkoj emisiji pozdravio je gledatelje iz novog studija, a isti su uočili i poprilično vidljivu promjenu i na samom Šprajcu.

Naime, za vrijeme izbivanja s malih ekrana, 56-godišnjak je stesao liniju te se sada pojavio vidno mršaviji, točnije, kako je otkrio, čak 15 kilograma lakši.

“Promijenio sam ploču”

“Morao sam se smanjiti za petnaest kilograma jer je stol koji smo naručili kao dio nove scenografije ispao manji nego što smo očekivali. Pa je produkcijski tim procijenio da je jeftinije da ja smršavim nego da naručujemo novi stol. Nije bilo lako, ali, eto, na kraju su me uspjeli ugurati u stol”, rekao je Šprajc u sebi svojstvenom stilu za Jutarnji list.

No, šalu na stranu, za voditeljevu zavidnu transformaciju zaslužno je, kako je naglasio, odricanje od dvije namirnice, ali i jedna fizička aktivnost koje se držao cijelo ljeto.


“Nisam ni pio ni jeo ništa što ne deblja. Jer dosad sam se držao nutricionističkih preporuka i nastojao jesti i piti ono što ne deblja, ali bez rezultata. Onda sam promijenio ploču, okrenuo pilu naopako i to se, evo, pokazalo kao ispravan pristup. Doduše, odrekao sam se kruha i slatkiša, ali bez toga se može. Bez slanine ne može’, objasnio je pa potom otkrio čime se bavio tijekom pauze od snimanja.

Zoran Šprajc iznenadio najavom nove sezone: ‘Ništa pametno, ali bit će ludo glupo’

“Pokazao se kao idealno mjesto”

“Dosta kalorija sam potrošio na bazenu jer sam po onim ludim vrućinama izbjegavao šetnje i sunčani udar, a bazen se pokazao kao idealno mjesto za osvježenje i rekreaciju. Uopće se nisam oznojio”, rekao je voditelj i urednik “Stanja nacije”.

Inače, Šprajc je do sad već imao problema sa zdravljem, a javnost je posebno zabrinuo kad je dva puta imao srčane udare u razmaku od šest godina.

Zbog problema sa srcem i operacija koje je prošao, Zoran se i ranije okrenuo zdravijem načinu života pa se tako i putem svojih profila na društvenim mrežama nerijetko pohvali fotografija iz šetnji prirodom.


Komentari