Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh pa jednim detaljem raspametila pratitelje

Sonja Kovač podijelila sretne trenutke (Foto: Instagram)

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 39-godišnja Sonja Kovač prije dva dana s pratiteljima je podijelila najljepšu moguću vijest. Ona i njezin dugogodišnji partner, zaručnik Goran Mandić u 2024. će postati roditelji.

‘Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme‘, napisala je Sonja ispod snimke na kojoj radi test za trudnoću, a njezina objava mnoge je rasplakala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

‘Najslađe čuvana tajna ikada’

A kako je trudnoću do sada skrivala, tako se ni trudnički trbuščić sve do danas nije mogao vidjeti na njezinim fotografijama. Međutim, influencerica je sada podijelila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu upravo rastući trbuh.


‘Najslađe čuvana tajna ikada! Ovo su bili najljepši blagdani, a sada smo u iščekivanju 2024. i svega divnoga što nam donosi’, napisala je 39-godišnjakinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Oduševljeni pratitelji objavu su ponovno zasuli čestitkama i lijepim željama upućenim budućim roditeljima, a posebno ih je raznježila fotografija na kojoj Sonjin pomeranac Boo pozira uz fotografiju s ultrazvuka.

Dolasku prinove posebno se veseli Sonjin pomeranac Boo (Foto: Instagram)

Podsjećamo, Sonja već više od deset godina ljubi samozatajnog Gorana Mandića, inače profesionalnog igrača pokera. Početkom prošle godine, na romantičnom putovanju na Maldivima, nakon deset godina veze, Goran je kleknuo i zaprosio Sonju, a influencerica nije skrivala oduševljenje.

Tko je tajanstveni otac djeteta Sonje Kovač: Do svojih milijuna je došao na neobičan način

‘Još sam sva pod dojmom… Bila je to magična večer’, napisala je tada na Instagramu.


Komentari