Sonja Kovač pokazala kćerkicu neobičnog imena: Svi komentiraju samo jednu stvar

Sonja Kovač (Foto: Instagram)

Prije točno dva mjeseca, influencerica Sonja Kovač na svijet je donijela svoje prvo dijete.

Zagrepčanka i zaručnik, profesionalni igrač pokera, Goran Mandić, postali su tako roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli neobično, a ujedno jako posebno ime, Bella May.

A da im je malena u potpunosti preokrenula svijet, govori i činjenica da se Sonja protekla dva mjeseca rijetko oglašavala na društvenim mrežama, međutim, danas je odlučila napraviti iznimku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)


“Mama i tata su jako dosadni”

Tako je putem Instagrama podijelila nekoliko fotografija s djevojčicom, a njezina objava privukla je veliku pažnju pratitelja.

“Samo da znate, mama i tata su jako dosadni, po cijele dane me samo ljube i grle, ni sama ne znam koliko sam poljubaca i zagrljaja već do sada dobila, a prošlo je tek dva mjeseca!

Što će tek biti, valjda ću izdržati. Srdačno, vaša Bella May”, stoji ispod niza fotografija koji prikazuju dirljive obiteljske trenutke, a u kojima je upravo malena Bella May glavna zvijezda.

Emotivna Sonja Kovač objavila ime kćerkice: ‘Ona je stigla, naš anđelčić’

“Mama je procvjetala”

S obzirom na to da Sonja do sad nije objavljivala previše fotografija malene, ove posljednje izazvale su pravu euforiju među obožavatelji koji su se ubrzo raspisali u komentarima ispod objave.

“Koja divna beba, a mama je procvjetala”, “Ljepotica”, “Mala šminkerica već sada”, “Bože što sam slatka”, “Ljubav je to”, “Predivne ste, uživajte”, “Prekrasna djevojčica, prekrasna obitelj”, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Sonja i Goran u vezi su preko deset godina, a romantične zaruke pale su 2022. godine na Maldivima.


Komentari