Šok na suđenju između Elle i Charlesa: Neočekivana odluka o njihovom luksuzu

Ella i Charles (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Novo iznenađenje na suđenju oko najpoznatijeg razvoda u posljednje vrijeme, onog između Elle Dvornik i Charlesa Pearcea. Popularna influencerica u kolovozu prošle godine potvrdila je kako se rastaje od britanskog poduzetnika s kojim ima dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Veliko pitanje bilo je kako će podijeliti imovinu i na koji način će se riješiti skrbništvo nad djecom.

Iako je cijeli postupak njihovog razvoda na sudu tajan, zbog zaštite njihove djece, 24sata doznaje kako je riješen spor oko njihove kuće u Balama, koju su kupili prije nekoliko godina. Naime, prilikom kupovine nekretnine kao jedini vlasnik tada je navedena Ella Dvornik.

Ovako izgleda luksuzni raj zbog kojeg Charles tuži Ellu Dvornik: ‘Pljunem na Italiju s prozora’

Pola pola

Riječ je o kući i dvorištu površine 675m2, od čega se na kuću odnosi 124 m2. U Zemljišnim knjigama je u srpnju 2023. zabilježeno da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama

Presudom je sada Pearce dobio pola kuće, ali i polovicu hipotekarnog kredita koji iznosi 252.000 eura pa će tako svatko morati otplatiti svoju polovicu, a kao suvlasnik se upisao sredinom svibnja.


Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, zbog čega nisu krili sreću i na društvenim su se mrežama često javljali iz kuće i otkrivali koliko im je tamo lijepo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Komentari