ŠOK NA ‘PROVJERENOM’: Ivana Paradžiković nestala s malih ekrana, ekipi emisije priopćeno da više nije dio tima

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Emisiju “Provjereno” već tri tjedna vodi reporterka Ema Branica, a urednik je postao Mato Barišić. Zbog toga se brojni gledati pitaju što se dogodilo s nagrađivanom novinarkom i urednicom Ivanom Paradžiković.

Iz PR službe Nove TV tvrde da će Provjereno do daljnjeg voditi Branica, a o tome što je s Paradžiković nisu se htjeli oglašavati. No, Slobodna Dalmacija saznaje kako popularna voditeljica više nije “Provjerenog”. Prema neslužbenim informacijama doznaje se kako je tijekom jučerašnjeg dana čelnica Informativnog programa Ksenija Kardum sazvala cijelu ekipu emisije i priopćila im promjenu.

Iz kojeg je razloga Ivan Paradžiković napustila “Provjereno” može se samo nagađati. Voditeljica je prije nekoliko tjedna kratko izjavila: “Molim vas, zovite Novu TV, imam temperaturu, ne, ne, ne mogu…”

Ipak, Nova TV tvrdi kako nisu raskinuli ugovor s voditeljicom, no nisu odgovorili je li skinuta s emisije.

Ivana Paradžiković na Novoj TV je od samih početaka, točnije od 2003. godine kada je radila kao novinarka, pisala scenarije i producirala. Šest godina kasnije postaje voditeljica “Provjerenog”, a kasnije i urednica. Dobitnica je brojnih priznanja za svoj doprinos u novinarstvu.

Što se događa u ekipi iz “Provjerenog” ostaje nepoznanica, a u posljednje dvije godine iz emisije je otišlo nekoliko novinara, među kojima su Kristina Čorak,  Kristian Došen, Maruša Stamać, Ivan Čorkalo te Matina Tenžera.



Komentari