Snimka Mojmire Pastorčić izazvala lavinu reakcija: Gledatelji su složni oko jednog

Mojmira Pastorčić (Foto: Screenshot/RTL)

Mojmira Pastorčić danas je jedno od zaštitnih lica RTL televizije, a zanimljivo je kako je uz istu od njezinih samih početaka.

Naime, RTL ove godine slavi 20 godina postojanja u Hrvatskoj, a jedna od onih koji već puna dva desetljeća rade na ovoj televiziji je i voditeljica i urednica RTL Direkta.

Povodom velike obljetnice RTL u Hrvatskoj, 41-godišnjakinja je stala pred kamere, ali ovaj put u nešto drugačijem izdanju, te se raspričala o svojim početcima na televiziji.

Nižu se reakcije gledatelja

“Došla sam na RTL jako davno, bila sam još klinka. To je bilo prije točno 20 godina. To znači da sam imala 21 godinu. Bila je audicija na faksu, kao dolazi RTL, ja sam se prijavila i evo me 20 godina kasnije na istom mjestu, ali ono što je zanimljivo je što sam imala zapravo tu sreću da sam u 20 godina radila cijeli, različiti dijapazon stvari.

Od toga da sam bila taj junior novinar koji sjedi tamo na desku, nešto kopa, pomaže drugima. Bila sam reporter, bila sam urednik, sad sam voditelj. Prošla sam sve živo i na tome sam zapravo jako zahvalna”, rekla je Mojmira u videu koji je ubrzo skupio brojne lajkove i komentare oduševljenih gledatelja.


“Naj i najsimpatičnija osoba. Bravo Mojmira”, “Prototip savršenog novinara, kapa dole”, “Čestitam, najbolja si”, “Mojmira je zakon”, “Najbolja si, rado te gledamo”, “Mojmira samo naprid, ne daj se, odlična si”, “Odlična cura, jednostavna”, “Izvrsna Mojmira, bravo”, “Simpatična i sposobna voditeljica”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod snimke.

Mojmira o trenutku na RTL-u koji neće nikad zaboraviti: ‘Mislila sam da ću imati srčani udar’

Priča s hodnika RTL-a

Inače, u sklopu studijskog specijala RTL-a “20 godina zajedno”, javnost je mogla saznati i za ‘urbanu legendu’, kako ju je nazvala voditeljica Antonija Blaće, o Mojmiri Pastorčić.

Naime, voditeljica RTL Direkta ispričala je kako je uvela novo pravilo glede tonskih proba. “Znači dolazi Ljubo Ćesić – Rojs u goste i dolazi njemu tonac i stavlja mikrofon i govori može tonska proba – ‘gospodine molim vas brojite do 10’. Jer tako ide tonska proba. A Ljubo Ćesić – Rojs ovako: ‘Franjo Tuđman, Franjo Tuđman’”, započela je Mojmira kroz smijeh imitirajući Rojsa koji je za tonsku probu izgovarao ime prvog hrvatskog predsjednika.

“Od tad do danas sam ja uvela to pravilo da tonska proba u Direktu nije ‘broji do 10’ nego ‘molim vas recite Franjo Tuđman’. To je super jer nam dolaze svakakvi različiti gosti i veliko je zadovoljstvo sve ih čuti da govore ‘Franjo Tuđman’”, ispričala je Mojmira.


Komentari