Snimile ih kamere: Tomašević se opustio pa s Viktorijom Rađom zapjevao prateće vokale Graši

Rađa, Tomašević i Grašo (Foto: Instagram)

U srijedu navečer u zagrebačkom hotelu Westin održana je gala večer povodom Memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića koja se sinoć odigrala u Areni Zagreb.

Svečanost je okupila brojna poznata lica s domaće javne scene, a osim sportaša, bili su tu i glazbenici, glumci, političari, ali i brojni drugi.

Među navedenima je bio i bračni par Viktorijai Dino Rađa, a djelić atmosfera supruga našeg proslavljenog košarkaša podijelila je i putem svog Instagram profila.

Viktorija Rađa i Tomislav Tomašević zapjevali s Grašom na pozornici (Foto: Instagram)

“Dobili smo posao”

Tako se u snimci koju je podijelila u sklopu storyja može vidjeti Viktora u društvu zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića kako na pozornici pjevaju kao pratnja glazbeniku Petru Graši.

Grašo je u tom trenu izvodio pjesmu ‘Ako te pitaju’, a Viktorija i Tomislav su ga oduševljeno pratili kao prateći vokali.

“Prijavili smo se poslije u backstage Tomislav Tomašević i ja, i dobili posao”, poručila je 47-godišnja bivša manekenka uz snimku kakvu nemamo priliku često vidjeti.


HRT zbog sinoćnjeg prijenosa na udaru kritika gledatelja: ‘Pa dajte si sami otkaz, sramota’

Obitelj Grašo na okupu

Inače, na spomenutoj gala večeri, osim Graše, bile su i njegova trudna supruga Hana te sestra Buga, inače supruga košarkaša Leona Radoševića.

Šogorice su u elegantnim izdanjima spremno pozirale okupljenim fotografima, a pažnju je najviše privukao Hanin poveći trudnički trbuh iz koje se da zaključiti kako obitelj Grašo sitno broji do dolaska sinčića.

Također, među uzvanicima u hotelu Westin bila je i naša nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić koja se ondje pojavila u pratnji majke prerano preminulog Dražena Petrovića, Biserke Petrović.


Komentari