Slavna glumica povraćala krv pa završila u bolnici: ‘Pokušavam preživjeti’

Kate Beckinsale (Foto: AP Photo/Matt Sayles)

Slavna glumica Kate Beckinsale prije dvije godine boravila je u Zagrebu gdje je snimala film Canary Black te je tom prilikom zaludila hrvatsku javnost. Sa svojim pratiteljima glumica je tada svakodnevno dijelila trenutke svoje zagrebačke svakodnevnice.

U jednoj od posljednjih objava na društvenim mrežama Kate je pokazala da se pridružila ostatku Engleske u slavlju pobjede nad Srbijom. Radi se o prvoj utakmici koju su te dvije ekipe odigrale na Europskom nogometnom prvenstvu u nedjelju navečer.

Naime, 50-godišnja glumica je s nekoliko prijatelja gledala utakmicu u svom domu u Los Angelesu. Na društvenim mrežama Kate je objavila snimku trenutka kada je Jude Bellingham zabio gol te je to proslavila zajedno s ostatkom ekipe.

Slavlje nakon gola Engleske (Foto: Instagram)

Zabrinuti pratitelji

Inače, slavna glumica rođena je u Engleskoj te su ona i njezine prijateljice tijekom utakmice nosile personalizirane dresove engleske reprezentacije.

Podsjetimo, Kate se krajem svibnja vratila na posao nakon višetjednog boravka u bolnici, a fotografije koje je povodom snimanja svog novog filma ‘Stolen Girl’ objavila na društvenim mrežama zabrinule su njezine pratitelje.

“Uvijek si imala izvrsno uravnoteženu težinu. Ali kad ti se počnu vidjeti jagodice, gubi se ravnoteža”, “Žao mi je što ovo moram reći, ali Kate izgledaš previše mršavo”, navodili su pratitelji, a Kate se pritom osvrnula i na to zašto je prije nekoliko mjeseci bila hospitalizirana.


Kate Beckinsale hospitalizirana je u ožujku (Foto: Instagram)

‘Pokušavam preživjeti’

“Njegovala sam svog očuha sve do smrti početkom ove godine. I mojoj se mami svašta događa. Privikavam se gledati kako mi dva oca umiru… Jedan kad sam imala pet godina, a drugi u siječnju ove godine.

Također sam prošle godine izgubila i svoju mačku, svoju srodnu dušu s kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest tjedana u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovao stres koji je rastvorio rupu između mog jednjaka i želuca.

To je pridonijelo određenom gubitku težine. Nije važno što mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati, neovisno o okolnostima u mom životu i životu moje obitelji. Pokušavam preživjeti ono za što sam mislila da su nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a radim i na uzdržavanju obitelji koju sam ostavila”, poručila je glumica.

Slavna glumica koja obožava Zagreb završila u bolnici: Objavila fotke na kojima neutješno plače


Komentari