Slavna glumica objavila skrušenu ispriku jer se ružno rugala princezi Kate: ‘Moram progovoriti’

Blake Lively, Kate Middleton. (Foto. guliverimage)

Slavna američka Glumica Blake Lively na društvenim se mrežama iskreno ispričala zbog svoje šale na račun princeze od Walesa koju je objavila prije nekoliko dana.

Nakon što je  princeza Kate u emotivnom videu objavila da boluje od raka glumica je shvatila kako se ružno ponijela i objavila poruku isprike.

“Sigurna sam da danas nikoga nije briga, ali osjećam da moram progovoriti o ovome. Objavila sam blesav post o ‘fotošop fejlovima‘ i zbog toga se danas osjećam užasno. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvijek”, napisala je Blake na društvenim mrežama.

Rugala se zbog fotošopirane fotografije

Blake Lively je prošli tjedan objavila šaljivu fotografiju na račun Kate Middleton nakon što je izbio skandal oko princezine fotošopirane fotografije s djecom, koju je objavila za Majčin dan. Nakon što su brojne agencije povukle fotografiju, Kate se ispričala i objasnila da se malo zanijela dok ju je uređivala.

Blake je reklamirala svoj brend pića Betty Buzz uz vidljivo fotošopiranu fotografiju, uz koju je napisala: “Jako sam uzbuđena što mogu podijeliti novu fotografiju koju sam danas snimila kako bih najavila naša četiri nova pića. Sad znate zašto sam bila nestala”, napisala je.


Fotografija vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, izazavala je lavinu reakcija, a četiri agencije za fotografije morale su ukloniti fotku jer se sumnja da je bila obrađena u fotošopu.  Associated Press je prvi uklonio fotografiju zbog toga što “nije zadovoljila” standarde agencije za fotografije.

Nova fotografija Kate Middleton izavala skandal: Agencije je u panici povlače sa stranica


Komentari