Slavna glumica na crvenom tepihu u Cannesu nosila haljinu s Isusom: Izbio incident

U Cannesu ponovno izbio incident (Foto: Instagram)

Ovogodišnji Filmski festival u Cannesu ne prestaje nizati skandale. Svega nekoliko dana nakon što se pripadnica osiguranja zakačila s pjevačicom Kelly Rowlands, o čemu svjedoče i snimke koje su postale viralna tema na društvenim mrežama, ista se žena sad zakačila s još jednom poznatom damom.

Naime, društvenim mrežama sada kruži snimka na kojoj se može vidjeti Massiel Taveras, glumica i bivša Miss Universe iz Dominikanske Republike u sukobu s neimenovanom ženom iz osiguranja.

Massiel je na crveni tepih stigla u upečatljivoj kreaciji dizajnerice Gianinne Azar koja je uključivala četiri metra dug bijeli, svileni šlep optočen Swarovski kristalima, a na kojem je slikar Yan Paez naslikao lik Isusa Krista.

Kamere zabilježile neugodan trenutak

Na snimci koja je nastala 22. svibnja, prije premijere filma “Grof Monte Christo”, može se vidjeti glumica koja, penjući se uz kultne stepenice Traveras, pokušava raširiti šlep, no žena iz osiguranja i njezine kolege nastavljaju je požurivati na što je ona potom poprilično agresivno reagirala.


Kamere su zabilježile i trenutak u kojem je glumica gurnula ženu iz osiguranja, koja je, sudeći prema snimci, ostala poprilično smirena s obzirom na vrlo neugodnu situaciju.

I dok o novom incidentu na najpoznatijem crvenom tepihu i dalje nema komentara ni od službe osiguranja Festivala ni od same Massiel Traveras, o svemu se oglasila Gianinna Azar, modna dizajnerica koja potpisuje haljinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M A S S I E L T A V E R A S (@masieltaveras)

Senzacionalan uspjeh u Cannesu: Hrvatski film osvojio Zlatnu palmu

“Nastao je problem zbog šlepa”

Azar je putem društvenih mreža objasnila što se točno dogodilo.

“Nisu je izbacili, ona je spektakularno prošetala crvenim tepihom, ali na ulazu u dvoranu nastao je problem zbog šlepa koji je bio izuzetno dug”, komentirala je dizajnerica te dodala kako je djelatnica osiguranja pokušavala ubrzati Massiel što je nju razljutilo.

“Nepristojna pripadnica službe osiguranja je htjela da ona trčeći uđe u dvoranu. No, treba ostaviti prostora i pustiti umjetnicu da ide polako, a ne kako to oni žele”, zaključila je.


Komentari