Slavna glumica koja obožava Zagreb završila u bolnici: Objavila fotke na kojima neutješno plače

Kate Beckinsale (Foto: Instagram)

Glumica Kate Beckinsale (50), koja je prije dvije godine boravila u Zagrebu gdje je snimala film Canary Black, javila se fanovima uplakana iz bolničkog kreveta i otkrila da je hospitalizirana na Majčin dan, koji se u Velikoj Britaniji obilježio 10. ožujka.

Kate Beckinsale (Foto: Instagram)

“Sretan rođendan i Majčin dan mojoj nevjerojatnoj majci. Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je život sra*je i koji pokušavaju osigurati da neki dijelovi nisu (sra*je)”, napisala je pa zahvalila onima koji su joj čuvali ljubimce kada je ona bila spriječena.

(FOTO) VATRENI I DOČEK SU JU ODUŠEVILI: Evo kako holivudska glumica provodi vrijeme u Zagrebu kada ne radi

Zabrinula fanove

“Hvala i za čuvanje pasa kada mi to ne možemo, i za to što nas tjeraju da se prisjećamo lijepih stvari kada to ne možemo. I koji se pojave kad smo bolesni i sjede s nama. I šalju balone i provjeravaju nas”, dodala je.

Kate Beckinsale (Foto: Instagram)

Njena objava zabrinula je pratitelje.


“Jesi li ok? Zašto si u bolnici? Ozdravi brzo”, napisao je jedan komentator, međutim Kate još nije otkrila zbog čega je hospitalizirana.

‘Zagreb je osvojio moje srce’

Podsjetimo, Kate Beckinsale zbog snimanja filma Canary Black neko je vrijeme živjela u Zagrebu, a tijekom tog perioda s pratiteljima je svakodnevno dijelila trenutke svoje zagrebačke svakodnevnice.

Tijekom Svjetskog prvenstva zdušno je navijala za hrvatsku reprezentaciju, a bila je i na dočeku nogometaša na Trgu Jelačića.

”Ovako Hrvatska dočekuje svoju nogometnu momčad. Neovisno o rezultatu. Od toliko ljudi na ulicama, nitko se nije tukao niti bio sumnjiv. Zagrebe, osvojio si moje srce. Čestitam na trećem mjestu”, napisala je tada.


Komentari