Slavlje u ‘Dobro jutro Hrvatska’: Poznato lice ime poseban razlog za veselje

Dobro jutro Hrvatska (Foto: Facebook/Dobro jutro Hrvatska)

U emisiji “Dobro jutro Hrvatska” od ranog jutra je vladalo slavljeničko raspoloženje. Naime, reporterki Ivani Perić, danas je rođendan. “Našoj Ivani Perić želimo sretan rođendan”, poželjeli su joj voditelji Maja i Ognjen.

Čestitkama su se pridružili i brojni gledatelji ove popularne ranojutarnje emisije. “Sretan rođendan račici”, “Sretno Ivana”, “Sretan joj, genijalna reporterka”, samo je dio u mnoštvu komentara koji su pristigli na Facebook stranicu ove emisije.

Inače, Ivana Perić slavi svoj 48. rođendan, završila je kulturologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci te Fakultet politički znanosti, studij novinarstva, a na HRT-u je 27 godina i 11 mjeseci. Ivana je prije nekoliko godina otkrila i kako ju je majka ostavila kao bebu te da joj na tome može biti samo zahvalna. Odrasla je uz brižne posvojitelje koji su preminuli no omogućili su joj divno djetinjstvo. I sama Ivana ponosna je majka 21-godišnje kćerke Ene.

Vrijedna Maja

Podsjećamo, prije nekoliko dana rođendan je proslavila i Maja Ciglenečki, a lijepe želje su i njoj pristizale putem društvenih mreža. Maja Ciglenečki se ekipi emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pridružila 2019. godine, a nedavno je mnoge iznenadila opisavši jedan svoj uobičajeni dan.

“Ja sam Maja Ciglenečki, vodim emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i normalno je da sam svaki dan budna u 4 sata, normalno je da ne spavam tijekom dana.


Normalno je da su mi obveze u rasporedu nagurane jedna na drugu i normalno je da jedva čekam večer kad ću leći i zaspati. I idući dan sve ispočetka. Normalno je”, otkrila je tada voditeljica.

Podsjećamo, Maja je godinama već u sretnom braku s IT stručnjakom Bojanom s kojim je dobila i dva sina, a iako nju svakodnevno gledamo na malim ekranima, kad je riječ o njezinom privatnom životu, voditeljica je tu poprilično samozatajna.

‘MAJKA ME SE ODREKLA’ HRT-ovka otvorila dušu: ‘Biološka obitelj nije uvijek najbolji izbor za dijete, zakon treba mijenjati’


Komentari