Sjećate li se voljenog Raymonda: Bio je na operaciji srca, evo kako danas izgleda

Romano u ulozi Raymonda (Foto: YouTube screenshot)

SerijaSvi vole Raymonda” originalno je emitirana od 1996. do 2005. godine, a bila je prilično popularna na našoj televiziji. Gledatelji su mogli pratiti simpatične avanture glavnog lika Raymonda, njegovog ljubomornog brata policajca, ljupke supruge i problematičnih roditelja.

Zvijezda serije Ray Romano je zbog te uloge dobio obožavatelje diljem svijeta, a sigurno ima fanova i u Hrvatskoj. Sad mu je 66 godina, a od posljednjeg puta kad je glumio ikoničnu ulogu prošlo je već 20 godina.

Romano je bio na operaciji srca zbog začepljenja glavne arterije. Ugradili su mu stent koji će mu ispraviti manu. U podcastu WTF otkrio je da se dugo bori s visokim kolesterolom i da mu je zbog toga liječnik savjetovao da pije tablete. Romano je mislio da kolesterol moći regulirati pravilnom prehranom, no kaže da nije bio dovoljno discipliniran.

Otkrio kako izgleda njegova vikendica

Na sreću operacija je prošla dobro i Romano se danas i dalje bavi glumom. Pustio je bradu i malo je prosijed. Glumio je u filmu Fly me to the Moon koji izlazi ove godine.

Legendarni glazbenik o pogoršanom zdravstvenom stanju: ‘Nije ostalo puno’


Sa suprugom Annom je u sretnom braku još od 1987. godine. Imaju četvero djece, kći Alexandru i tri sina, Gregoryja, Matthewa i Josepha. Nedavno je za emisiju Architectural Digest otkrio kako izgleda njegova vikendica u La Quinti u Kaliforniji.

Zanimljivo je da je Romano jedan od najbolje plaćenih televizijskih glumaca. Za ulogu Raymonda dobio je 1,8 milijuna dolara, što je bio uzrok skandala, kad su njegovi kolege saznali da je plaćen višestruko nego oni.


Komentari