Sjećate li se Petre iz Zabranjene ljubavi? Povukla se iz javnosti, a o njenom životu zna se jako malo

Anita Beljan (Foto: Marko Miscevic / CROPIX)

Gotovo da i nema Hrvata koji početkom 2000-ih nije gledao ”Zabranjenu ljubav”, legendarnu hrvatsku sapunicu koja je pratila nekoliko zagrebačkih obitelji čiji su se životi ispreplitali što obiteljskim, što ljubavnim vezama, skandalima, spletkama…

Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera: Sada živi potpuno drugačijim životom

Mnoga su se glumačka imena proslavila ovom serijom, a jedno od najpoznatijih imena iz serije je glumac Mario Valentić (43) koji je u domaćoj sapunici utjelovio lik Borne Novaka.

Mario je sada svoje pratitelje jednom fotografijom prisjetio na dane slave iz Zabranjene ljubavi kada je otkrio da se ovih dana susreo s kolegicom sa seta, Anitom Beljak koja je utjelovila lik Petre Lončar, Bornine sestre.

Mario Valentić i Anita Beljan (Foto: Instagram)

”Seka i braco”, napisao je uz fotografiju s Anitom na kojoj oboje nasmiješeni poziraju sa sunčanim naočalama, a na tu je fotku nalijepio i zajednički kadar iz serije.


Povukla se iz javnosti

Anita se nakon ove serije povukla iz svijeta glume i upisala Pravni fakultet u Zagrebu. Tu je kratko studirala, a onda se ipak prebacila na Ekonomski fakultet koji je završila. Svoj život nakon velike popularnosti koju je stekla glumeći Petru Anita je odlučila čuvati daleko od očiju javnosti pa se o njezinom privatnom životu ne zna mnogo.


Komentari