Sjećate li se kako je Mojmira izgleda na početku karijere: Jedan detalj je nemoguće ne primijetiti

Mojmira Pastorčić (Foto: RTL screenshot)

Jedno od najprepoznatljivijih RTL-ovih lica zasigurno je urednica i voditeljica “RTL Direkta” Mojmira Pastorčić.

Prije nego što je 2018. godine postala voditeljica, Mojmira je prethodne tri godine radila kao urednica informativnog news magazina, a onda je stala pred male ekrane i počela dijeliti voditeljsku palicu sa Zoranom Šprajcom.

Nekoliko godina kasnije, Šprajc je dobio vlastitu emisiju “Stanje nacije”, a Mojmira je ostala kao zaštitno lice emisije koja se nametnula kao omiljena stotinama tisuća gledatelja.

Mojmira Pastorčić fotografirana u prostorima RTL televizije 2016. godine (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Ostala dosljedna svom stilu

I premda smo ovu nagrađivanu novinarku, urednicu i voditeljicu naviknuli gledati svakodnevno, od njezinog prvog pojavljivanja pred malim ekranima do sad prošlo je mnogo godina, a samim time i Mojmira se promijenila.

Kad je, sada već davne 2015. godine, u travnju emitirana prva epizoda novog RTL-ovog news magazina, Mojmira je bila relativno novo ime za domaću javnost, a u to je vrijeme imala i nešto drugačiju frizuru.

I premda se kroz naredne godine mnoštvo toga promijenilo, izgled studija, voditeljsko lice, Mojmira je ostala dosljedna sebi, a osim vlastitog modnog izričaja, zadržala je i tajnovitost kad je riječ o privatnom životu.


Mojmiru zatekao komentar gosta u sinoćnjem Direktu: Nije očekivala da će ona biti ‘meta’

Ljubila kolegu s RTL-a

Tako o istom nikad nije previše pričala, a o ljubavnom životu progovorila je samo jednom prilikom kad je bila u vezi s kolegom s RTL-a, sportskim novinarom i urednikom Markom Vargekom.

U svibnju 2020. dvojac je okončao svoju vezu, a Marko se tad iselio iz njihovog zajedničkog stana. Međutim, prekidu unatoč, dvojac je ostao u korektnom kolegijalnom odnosu, a zanimljivo je bilo vidjeti početkom ove godine kad je Mojmira upravo u Direktu ugostila bivšeg dečka.

Marko je tad gostovao uoči Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj, inače 16. po redu koje je on radio, a dvojac je tad imao i trenutak u kojemu je voditeljica simpatično zagalamila na bivšeg dečka prekinuvši njegovo nabrajanje svih prvenstava koja je do sad radio.


Komentari