Sinoć su svi gledali u nju: Mama joj je žarila i palila domaćom scenom, a ona je osvojila zagrebačku publiku

Lovro Jaruga i Gita Hajdarhodžić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Sinoć je ispred Hrvatskog Narodnog kazališta u Zagrebu održan glazbeno-glumački show “Rock and roll u Zagrebu”, na kojem su nastupili članovi čak triju ansambala kako bi dočarali najbolje godine nekadašnjeg autentičnog Zagreba.

Zabavnom večeri orkestrirao je glazbeni producent Ante Gelo, a program autorski potpisuje i glumac Nikša Kušelj.

Na pozornicu ispred HNK sinoć su se tako izredala brojna poznata imena, a najviše pažnje ukrali su mladi nasljednici poznatih roditelja – Lovro Juraga i Gita Hajdarhodžić.

Gita je na pozornici izvela pjesmu ‘O jednoj mladosti ‘Josipe Lisac (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Mama ju pratila iz publike

Naime, Gita i Lovro zajedno su otpjevali nekoliko pjesama, a osim toga, nastupali su i sami.

Tako je kći bivše članice grupe Divas, Maje Vučić, koja danas radi kao psihologinja, i umjetnika Igora Hajdarhodžića, izvela pjesmu ‘O jednoj mladosti ‘Josipe Lisac za koju je dobila ovacije publike.

A iz publike je sve budno pratila i njezina mama Maja, koja je svojedobno žarila i palila domaćom scenom dok danas vodi privatnu praksu i živi puno povučenijim životom nego u pjevačkim danima.


Bivši pobjednik otvoreno o karijeri i showu ‘Zvijezde pjevaju’: ‘Ne bih bio žiriju u koži’

Krenuli stopama roditelja

Inače, 18-godišnja Gita od malih je nogu članica zbora Zvjezdice, a s obzirom na genetske predispozicije, mnogi predviđaju da je ovo tek početak njezinih ozbiljnijih javnih nastupa.

Podsjećamo, Gitin partner s pozornice, Lovro Juraga, sin je našeg proslavljenog glumca Slavka Jurage, a domaća javnost ga je upamtila i kao prošlogodišnjeg pobjednika showa ‘Zvijezde pjevaju’.

Da jabuka ne pada daleko od stabla vrijedi i u Lovrinom slučaju koji je za svoj životni poziv izabrao glumu, a u nedavnom razgovoru za Zagreb.info otkrio nam je i kako vrlo rado surađuje s ocem i starijim bratom Markom.


Komentari