Sin je najpoznatijeg para u Hrvata, ali ga nikad ne viđamo u javnosti: Znate li tko je on

Borna Budimir (Foto: YouTube/Instagram)

Iako mu je mama jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a tata proslavljeni vaterpolist i nekadašnji prvak Europe, 34-godišnji Borna Budimir jedno je od one djece poznatih koje gotovo da nikad nismo ni vidjeli u medijima.

Naime, sin Doris Dragović i Marija Budimira od najranije dobi živi podalje od svjetala reflektora, na čemu su primarno inzistirali njegovi roditelji, a u kasnijoj dobi i sam se odlučio za poprilično samozatajan život.

Tako ga se danas ne može pronaći na društvenim mrežama baš kao ni vidjeti na raznim eventima koje obilaze njegovi poznati roditelji, a za razliku od nekih koji su krenuli stopama roditelja, Borna je za životni poziv izabrao nešto sasvim drugo.

Borna Budimir i Doris Dragović u spotu za pjesmu ‘Dajem ti srce’ (Screenshot: YouTube)

“On je filozof”

U Splitu je završio Filozofski fakultet, a prije nekoliko je godina gostovao u podcastu “Filmska priča” gdje ga je voditelj predstavio riječima: “On je filozof i pričat će nam o filozofiji u filmu”.

“Mislim da je bilo koja promocija filozofije i filozofskih tema iznimno dobro došla, pogotovo u današnjim vremenima, a pogotovo s obzirom na to da je film medij broj jedan. Kao ljudska bića smo primarno vizualna bića”, rekao je tada samozatajni Borna o filozofiji u sedmoj umjetnosti.

Zanimljivo je spomenuti i kako se kao dijete pojavio u majčinom spotu za pjesmu “Dajem ti srce”, no, po svemu sudeći, ljubav prema filozofiji je prevagnula pa ga se danas, za razliku od njegova oca Marija, ne može vidjeti ni na majčinim koncertima.


Nevjerojatno nalikuje ocu, a privatni život drži u tajnosti: Prepoznajete li sina našeg poznatog pjevača

Najpopularniji par 90-ih

Podsjećamo, Doris i Mario upoznali su se 1989. godine, a sudbonosno “da” izgovori su već sljedeće godine u crkvi sv. Ante na splitskom Poljudu. Njihova ljubav, a onda i svadba, u to je vrijeme bila prava medijska senzacija. Dok je Doris nizala velike hitove i nezaboravne koncerte, njezin suprug je s klubom Jadran 1991. i 1992. godine osvojio titulu prvaka Europe.

Jednom prilikom, pjevačica je za medije ispričala kako je izgledao njihov prvi susret te čime ju je vaterpolist osvojio.

“Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom sam krenula u novootvoreni kafić na plaži. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled”, kazala je svojedobno Doris.


Komentari