Sin Anđe Marić razotkrio sve o mučnom razvodu roditelja: ‘Bio sam izgubljen’

Anđa Marić i sin Gašper (Foto: Instagram)

Zagrebačka umjetnica, 46-godišnja Anđa Marić prije desetak godina počela je pisati knjige za djecu i odrasle, autorica je brojnih blogova i vlogova, a odnedavno vodi i podcast s poduzetnicom Lanom Šiljeg. A upravo na podcastu, jedan od poslovnih suradnika joj je i sin Gašper.

Anđa je danas 19-godišnjeg Gašpera dobila u braku s bivšim suprugom, Primožem Dolinčarem, a razvod i bitka za skrbništvo nad Gašperom nisu bili nimalo jednostavni. Mučna bitka trajala je punih sedam godina, a nakon što je sin prvotno dodijeljen ocu na brigu u Sloveniji, 2016. je u konačnici skrbništvo dobila Anđa.

Anđa Marić i sin Gašper (Foto: Instagram)

‘Bila je moj psiholog kroz život’

Majka i sin su sada po prvi put stali zajedno pred kamere, a Gašper je tim povom otkrio i u kakvom su danas odnosu njegovi roditelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)


‘Uvijek mi je pomagala, zapravo uvijek je bila moj psiholog kroz život, jako mi je pomogla kad sam bio izgubljen pogotovo kad su oni imali 7 godina suda i tako’, započeo je 19-godišnjak za IN Magazin o svom odnosu s majkom.

Anđa Marić priznala da je zaljubljena: Progovorila je o muškarcu koji je ukrao njeno srce

‘Svi smo u dobrim odnosima’

‘I mama i moj tata su sad u dobrim odnosima. Svi smo u dobrim odnosima, i neka tako ostane’, priznao je Gašper na što je Anđa dodala: ‘Neka ja budem tu, neka on bude tamo i želim mu sve najbolje‘.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Za kraj, Gašper je otkrio kako naredni period planira provesti u Hrvatskoj. ‘Meni je odlično, imam prijatelje i tamo i tu, znam i hrvatski i slovenski, i tu mi je lijepo i tamo, sad sam tu i mislim da ću ostati’.

.


Komentari