Simonu Mijoković slomila je njegova smrt: ‘Zadnje mi je rekao da je u bolnici’

Simona Mijoković (Foto: Facebook)

Hrvatski katolički svećenik i franjevac Smiljan Kožul preminuo je prošle godine na datum 2. listopada, a njegova smrt tada je posebno pogodila Simonu Mijoković, koja je s njim bila dobra prijateljica.

“Sjećam se prije tako desetak godina došla sam na njegov susret u zajednicu. Sve je bilo u radosti, slavljenju i molitvi. S velikim poštovanjem prišla sam mu i rekla: Hvaljen Isus i Marija. ‘Ja sam Simona’. A on meni da zna i da ga raduje moj dolazak. Najzadnje smo se čuli kad sam ga zvala da moli za jedno moje dijete, da ju Gospodin dotakne. A on mi kaže: Simona moja, ja sam ti u bolnici, ležim”, napisala je tada.

“Fra Smiljane onda ćemo mi pojačati molitvu za vas. Pred kraj ljeta duh je osjećao da se bliži njegov odlazak Ocu. Nedostajat će silno. Za sve nas gubitak, ali za Nebo dobitak. Sad imamo još jednog zagovornika. Uz patera Zvjezdana Linića. Uz fra Božu Lujića. Uz oca Lorenza M”, poručila je.

Simona Mijoković danas živi u vjeri (Foto: Facebook)

Završila u bolnici

Podsjetimo, Simona je nedavno otkrila da je završila u bolnici.

“Dragi prijatelji, nakon teških dana danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite, ali u inboxu fejsa, trenutno neću odgovarat na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu”, napisala je, pri čemu nije otkrila o kakvim se problemima radi.

“Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da ga mogu još više ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi. Stostruko primili za svaku molitvu”, zaključila je.


Simona završila u bolnici, jako ju boli: ‘Svu snagu trebam za povratak mojoj dječici’


Komentari