Simona završila u bolnici, jako ju boli: ‘Svu snagu trebam za povratak mojoj dječici’

Simona Mijoković. (Foto: Screenshot)

Simona Mijoković, otprije poznata kao Gotovac, bivša je manekenka i reality zvijezda koja je godinama bila u svijetu domaćeg showbiza. Podsjetimo, s bivšim suprugom Antom pokrenula je reality emisiju ‘Gotovčevi’, dok se nakon svega odlučila posvetiti vjeri.

Naime, Simona je često aktivna na društvenim mrežama, a u svojoj posljednjoj objavi na Facebook profilu otkrila je da se nalazi u bolnici. Objasnila je da će zbog zdravstvenih problema neko vrijeme biti nedostupna.

“Dragi prijatelji, nakon teških dana danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite, ali u inboxu fejsa, trenutno neću odgovarat na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu”, napisala je, pri čemu nije otkrila o kakvim se problemima radi.

Simona Mijoković u bolnici (Foto: Facebook screenshot)

‘Uzdam se u Gospodina’

Nadalje, Simona je poručila da joj u svemu pomaže vjera. “Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da ga mogu još više ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi. Stostruko primili za svaku molitvu”, zaključila je.

Inače, njezin je Facebook profil trenutno nedostupan. Podsjećamo, Simona je u braku sa Stanislavom Mijokovićem i majka petero djece, a živi u austrijskom gradu Linzu. Također, nedavno je u Međugorju progovorila o svojoj teškoj prošlosti.

“Sa 16 godina upoznala sam jednog starijeg čovjeka. S njim sam zatrudnjela, ne znajući da on kod kuće ima već ženu i djecu, a ona je isto bila trudna. Rekao je da ne mogu zadržati dijete i odveo me na pobačaj. Tada sam bila srednjoškolka. To je bilo prije 22 godine. To je bio šok za mene, plakala sam, tresla sam se”, opisala je Simona u Međugorju.


Ispovijest Simone Mijoković izazvala suze: ‘Odveo me na pobačaj, bila sam srednjoškolka’


Komentari