Silvija iz ‘Života na vagi’ o novom velikom uspjehu: ‘Zadovoljna sam, to je baš nešto drugačije’

Silvija Temšić (Foto: RTL)

Kandidatkinja posljednje sezone emisije “Život na vagi” Silvija Temšić, koja je nekoć imala 129 kilograma, a sada 72, otkrila je da ima novi posao.

“Zaposlila sam se u građevinskoj firmi u uredu. Zadovoljna sam poslom, to je baš nešto drukčije. Prvi posao bio je na gradilištu, sada je to u uredu. To je neki novi sektor i zadovoljna sam. Želim što više poslova u građevini proći, pa ću vidjeti što mi je najzanimljivije” rekla je Silvija koja je po struci inženjerka građevine za RTL.hr o svom novom poslu.

Podsjetimo, kandidati Silvija Temšić i Mislav Vlašić, zaljubili su se tijekom trajanja showa, a po izlasku iz istog ne odvajaju se jedno od drugog.

Stara ozljeda

“Mislav i ja se i dalje motiviramo što se tiče treninga i zdravog načina prehrane. I dalje jedemo po prehrani koju smo imali u showu. Pripremam svaki dan hranu koju ćemo si nositi na posao, no ne uskraćujemo si ako idemo na nekakvo druženje ili nekakav rođendan.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Silvija Temšić (@temsic_silvija)

Što se tiče treninga, Mislav sad poslije operacije ne smije trenirati neke teže treninge u teretani, a meni se nedavno vratila ozljeda leđa, tako da moram to riješiti i krenuti na fizikalne terapije. Tako da smo, što se tiče žešćih treninga, na stand by-u, su ali se zato bavimo nekim laganim aktivnostima kao što je šetnja”, objasnila je Silvija te dodala.

“Mislav i ja radimo jutarnje smjene tako da nam je to super i provodimo popodne zajedno. Na posao idem biciklom pa je to ujedno i trening, nekakva aktivnost, ugodno s korisnim. To je nekih 25 minuta u jednom smjeru i toliko nazad”, zaključila je Silvija.

Dino Merlin hitno odvezen u bolnicu: ‘Jedva je hodao’


Komentari