Shrvana Meri Cetinić rastužila dirljivom objavom: ‘Divni anđele moj, ljubavi i ljepoto’

Meri Cetinić (Foto: Neja Markičević / CROPIX)

Za našu proslavljenu glazbenu divu, 71-godišnju pjevačicu Meri Cetinić danas je izrazito emotivan dan. Naime, da je živa, njezina voljena kćer Ivana danas bi proslavila svoj 48. rođendan.

Tim povodom, Meri se pokojne kćeri prisjetila u dirljivoj objavi na Facebooku koja nikog nije ostavila ravnodušnim. “Danas je tvoj rođendan, divni anđele moj, ljubavi i ljepoto. Čuvam te u srcu kao najveće blago”, napisala je Meri uz Ivaninu fotografiju.

Gubitak kćeri na pjevačicu je ostavio neizbrisiv trag, a nedavno je za domaće medije progovorila o boli koja nikad neće proći.

 “Ona je bila moje sve”

“Ona je bila moj svijet, moj život, moje sve, moja najveća radost, moja najveća sreća i moja najveća bol i tuga”, ispričala je nedavno 71-godišnja pjevačica za In Magazin.

Također, u razgovoru je tada ispričala i kako je mislila da se nakon kćeri smrti više nikad neće vratiti glazbi. “Jedno dvije godine uopće nisam imala glasa. Pokušavala sam kao idem nešto zapjevati, ali nije izlazilo ništa. Toliko je bilo to sve zgrčeno, to je toliko strašna bol”, otkrila je Meri.


Spas u tim nezamislivo teškim trenutcima glazbenica je pronašla u vjeri koja joj je pomogla da prebrodi početni šok i bol zbog gubitka voljenog djeteta.

Meri Cetinić progovorila o najvećoj životnoj tragediji: ‘Preobrodila sam najteže dane nakon njene smrti’

Spas pronašla u vjeri

“Vjera me je izliječila. Išla sam na mise, to me smirivalo. Ojačala sam, nekako prebrodila. A što reći”, pojasnila je tada Meri.

Ivana Burić preminula je 1. lipnja 2021. godine u bolnici u Splitu nakon teške bolesti, a tužni vijest tada je otkrila upravo njezina majka u objavi putem Facebooka.

“Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama… a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu”, napisala je, tada, između ostalog, pjevačica.


Komentari