Shrvana Fani Stipković ostala bez voljenog člana obitelji: ‘Moj anđeo čuvar’

Fani Stipković (Foto: Instagram)

Sportska novinarka, 41-godišnja Fani Stipković otkrila je putem svog Instagram profila kako trenutno prolazi kroz težak period. Naime, njezin voljeni psić Chi je uginuo.

Moju čitavu trudnoću moj anđeo čuvar 24/7‘, kratko je napisala shrvana Fani uz fotografiju na kojoj pozira sa psićem kojeg je udomila u ožujku prošle godine.

Fani Stipković shrvana zbog gubitka voljenog ljubimca (Foto: Instagram)

Legendarna kampanja sa Sauri

Inače, poznato je da je Fani velika ljubiteljica pasa, a upravo je njezina voljena čivava Sauri bila jedan od njezin zaštitnih znakova. Tako je mnogima u sjećanju ostala kampanja ‘Lijepa bez krzna’ u kojoj je 2007. godine Fani pozirala bez odjeće dok je strateške dijelove prekrila svojom kujicom Sauri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


Sauri je, nažalost, 2022. godine uginula nakon punih 16 godina koje je provela s bivšom manekenkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

‘Samo ti i ja znamo što smo prošle’

Hvala ti ljubavi malena na svakom trenutku koji si mi poklonila. Ne mogu opisati riječima sve što smo prošle nas dvije, to znamo samo ti i ja, kao što ne mogu opisati bol koju osjećam bez tebe‘, napisala je tada Fani na Instagramu.

Fani Stipković pokazala raskošnu sobu sinčića Nicolasa: Pazilo se na svaki detalj

Podsjećamo, Fani se prošle godine preselila u Meksiko zbog supruga Fernanda Hierra, koji je postao direktor meksičkog kluba Chivas, a upravo je ondje krajem listopada prošle godine i rodila svoje prvo dijete, sinčića Nicolasa.

 

 


Komentari