Znate li kako se Ella Dvornik zvala kad se tek rodila: Zbog jedne stvari su joj morali promijeniti ime

Danijela i Ella Dvornik (Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX)

Ella Dvornik osim što je najpoznatija hrvatska influencerica, ujedno je i članica jedne od najpoznatijih hrvatskih obitelji. Njezin djed, legendarni Boris Dvornik, bio je jedan od najvećih predstavnika hrvatske kinematografije, a javnost ga najviše pamti po ulozi u kultnoj seriji ‘Naše malo misto’.

Njezin otac pak, prerano preminuli Dino Dvornik, s pravom je nosio titulu kralja funka, a do danas se smatra jednim od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora.

Očekivano, odrastajući u poznatoj obitelji, i Ella je krenula njihovim stopama pa je danas samo na Instagramu prati preko 500 tisuća ljudi. Ondje dijeli dogodovštine iz privatnog života, razne poslovne suradnje, a odnedavno i svoje glazbene uratke pod umjetničkim imenom Alterella.

Danijela, Dino i Ella Dvornik svojedobno su snimali emisiju ‘Dvornikovi’ (Foto: RTL/CROPIX)

`Naše društvo nije bilo spremno´

I dok javnost vjeruje kako o ovoj svestranoj 33-godišnjakinji zna baš sve, jer pred očima iste odrasta od najranije dobi, njezina majka, 56-godišnja blogerica Danijela Dvornik sad je otkrila jedan zanimljiv detalj o svojoj kćeri.

Naime, Ella se nije oduvijek tako zvala, zapravo, prilikom rođenja, Danijela i Dino su joj nadjenuli drugo ime, međutim, zbog svojevrsnih komplikacija koje su išle s istim, u konačnici su ga morali promijeniti u ovo koje danas poznajemo.

`Zanimljiva priča: Sheila E je svirala bubnjeve Princu i Dino je kad se Ella rodila htio da se zove Ella E. No, naše društvo nije bilo spremno za ovo ‘E’ pa su je prvih dana zvali i pisali ime Elae… Što nam se nije sviđalo pa je ostala Ella´, otkrila je Danijela u objavi na Instagramu.


Danijela otkrila kako se Ella zapravo trebala zvati (Foto: Instagram)

Ella iskrcala dušu u novoj objavi, pljušte reakcije fanova: ‘Nas će ubiti mržnja i zlo’

Kćerima dala neobična imena

Inače, da su nesvakidašnja imena postala svojevrsna tradicija u ovoj obitelji svjedoči i činjenica kako je Ella svojim kćerima koje je dobila s britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom također nadjenula imena koja nisu uobičajena u Hrvatskoj.

Tako se starija djevojčica zove Balie Dee, a kako je Ella svojedobno objasnila, Balie je dobila po otoku Baliju u Indoneziji gdje su ona i Charles imali jedno od najznačajnijih putovanja, a u hinduizmu isto znači ‘vojnik’. Drugi dio imena je pak posveta Charlesovoj majci Deirdre te Ellinom ocu Dini.

Za ime mlađe kćeri Lumi Wren Ella je pak rekla: `Tražili smo neka zanimljiva imena koji bi išla uz Balie. I iskreno ne znam kako smo došli do Lumi. Ali znam da na finskom Lumi znači snijeg. Tamo se koristi više kao nadimak, ali meni se svidjelo kao ime. Prvo smo htjeli da bude Yumi, ali me bilo strah da će ga ljudi čitati kao ‘yummy’ pa nisam htjela riskirati´.


Komentari