Zagrepčanin razočaran otkrićem o Danijeli iz Braka na prvu: ‘Mislio sam da je iskrena žena’

Anđa će u 'Braku na prvu' biti kuma prijateljici Danijeli (Foto: RTL)

Ovaj tjedan u sociološki eksperiment ‘Brak na prvu’ ušao je još jedan par. Samozatajni komercijalist Alan i fitness trenerica Danijela deveti su par koji se odvažio ljubav pronaći pred kamerama, isključivo vjerujući odabiru stručnjaka.

Uz Danijelu u show je, kao njezina kuma stigla i pjevačica, spisateljica knjiga za djecu, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica Anđa Marić.

Neki su pak prepoznali Danijelu jer je ona fitness trenerica i poduzetnica koja na društvenim mrežama promovira program mršavljenja.

Jeste li prepoznali novu mladenku iz showa ‘Brak na prvu’: Evo odakle vam je poznata

Zagrepčanin razočaran otkrićem o Danijeli

Jedan od gledatelja iz Zagreba među onima je koji na prvu nisu prepoznali Danijelu i napisao nam je kako ga je razočaralo otkriće jer sumnja da se prijavila u show zbog promocije.


“Mene je osobno jako razočarala Danijela kad sam pročitao članak o njoj. Samo se došla promovirati zbog fitnessa i svog biznisa. A mislio sam da je iskrena žena. Onog jadnog Alana će prožvakati i ispljunut baš kao što je rekla njezina kuma Anđa Marić.

Sve mi ga žao sad, a vidi se da se sav napalio i zapalio. Više ništa ne vjerujem što će ona govoriti u showu nakon ovog otkrića”, poručio je.

Brak na prvu. (Foto: RTL)

Osmislila program za vježbanje

Naime, Danijela Pupovac je fitness trenerica i poduzetnica koja stoji iza programa mršavljena brenda Fit Anansi.

Onima koji prate njezin rad i društvene mreže, poznato je kako je u ovu priču ušla zbog vlastite borbe s kilogramima, a zahvaljujući programu za vježbanje koji je sama osmislila, vaga je u konačnici pokazala 15 kilograma manje.

Danas je na Instagramu prati preko pet tisuća ljudi, a ondje redovno dijeli i nevjerojatne transformacije drugih uz pomoć njezinog programa. Za sebe kaže kako je “opsjednuta rastom i razvojem, psihologijom i neuroznanošću, postajanjem i bivanjem kompletno ‘svoji’ te vrhunskom izvedbom”.

Alan usred vrućeg jacuzzija napravio veliku grešku: Danijeli jako zasmetalo

Obećavajući par

Njihov susret u showu bio je obećavajući, a oboje su, barem na prvu, bili zadovoljni viđenim. “Svidio mi se. Činio mi se zanimljiv i drag. Pomislila sam da je nervozniji od mene. Učinio mi se simpatičan, svidio mi se na prvu i bio mi je zanimljiv”, rekla je Danijela.

“Fizički mi je jako lijepa, decentno sam je pokušao odmjeriti”, rekao je, a zatim je obasuo s raznim komplimentima. “Imaš lijepu haljinu. Lijepo ti stoji, imaš lijepe zube”, govorio joj je, a ona se smješkala.

“Alan mi je dijelio komplimente, a ja sam ih primala. Bio je sladak”, rekla je Danijela koja je složna sa suprugom da su si fizički privlačni.

“Mogu reći da mi je fizički privlačna, a od jedan do pet rekao bih… ne bih baš rekao da je čista petica”, izjavio je Alan. Također, izborom mladoženje bila je zadovoljna i Danijelina kuma, svestrana umjetnica Anđa Marić koja je poručila kako će to biti “burna i zabavna veza”.

Sin Anđe Marić izbacio iz takta mladoženju Alana: Samo je želio da se makne od njega


Komentari