Voditelj Dnevnika NoveTV objavio sretne vijesti, stižu čestitke: ‘Nekako sam predosjećala’

Voditelji Dnevnik NoveTV. (Foto: NovaTV)

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš u siječnju ove su godine javno objavili da očekuju svoje drugo dijete. Sada su  otkrili ime i spol bebe koja im stiže početkom srpnja.

‘Čekamo te, Pavle, da upotpuniš ovaj naš mali svemir’, napisali su uz niz obiteljskih fotografija sa sinom Šimunom.

Bračni par Goleš sa sinom. (Foto: Screeshot/instagram)

Čestitke sa svih strana

Od pratitelja stižu brojne čestitke te lijepe želje i komentari.

“Kako ste slatki”, “Lipi moji”,”Jedva čekanje male žirafice”, “Nekako sam predosjećala da je muško”, samo su neki od komentara.

Inače, Dino i Nina su sinčića Šimuna dobili u veljači 2021., a radijska voditeljica je tijekom prve trudnoće u razgovoru za Story priznala da je očekivala djevojčicu.

Poznati domaći voditeljski par čeka drugo dijete: ‘Sva sreća svijeta je trenutno na našoj adresi’


‘Čekamo dječaka, iako sam od početka imala jak osjećaj da je riječ o curici. Kad mi je doktorica otkrila da je dečko, bila sam iskreno iznenađena s obzirom na to da me osjećaj u životu rijetko vara.

Ali, evo, maleni me očito prevario. Podijelili smo se tako da je muž malo više navijao za dječaka, a ja za curicu, ali mislim da to inače tako nekako ide. Na kraju dana, sve je to tako nevažno – dok je bebica živa i zdrava, najsretniji smo ljudi na svijetu’rekla nam je tada.

Supružnici Goleš upoznali su se na Fakultetu političkih znanosti. Nakon četiri godine prijateljstva dogodila im se ljubav, a vjenčali su se godinu i pol dana nakon što su prohodali.


Komentari