Vlatka zbog novog videa upaIa u probleme: ‘Izgleda da ima puno ‘klečavaca’ na društvenim mrežama’

Otvorenje Europskog prvenstva u ragbiju. Vlatka Pokos. (Foto: Ivo Ravlic/CROPIX)

Pjevačici i voditeljici Vlatki Pokos u posljednje vrijeme, čini se, ruže cvjetaju na svim poljima.

Naime, osim što je nedavno, nakon duge pauze, objavila novi singl “Žena od afera”, Vlatka je imala i zanimljiv poslovni angažman u Makarskoj gdje je vodila ceremoniju otvorenja Europskog prvenstva u ragbiju gdje je radila s novim dečkom, Većeslavom Holjevcem koji, osim što je bivši ragbijaš i unuk istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, je ujedno i tajnik ragbijaškog saveza.

Vlatka Pokos objavila je najnoviji video s jednog svojeg snimanja, a u poruci uz video otkrila kako se zbog ranijeg videa našla u problemima na Instagramu.

“Moj prethodni video, prijavljen je Insta kao seksualno eksplicitan. Izgleda da ima puno “klečavaca” na društvenim mrežama.:-)) Pa evo jednog malo čednijeg”, napisala je Vlatka.

 

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Podrška pratitelja

Prije videa s gore navedenom porukom na svom je profilu objavila je ovaj video niže, ali nije jasno je li to taj eksplicitni sadržaj ili je morala ukloniti neki video.

Ispod njezinog komentara dobila je podršku pratitelja.

“Ljubomorni su”, “Ljudi su čudna bića”, “Vlatka je bomba”, pisali su u komentarima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

‘Jako je strog šef’

Nakon angažmana u Makarskoj Vlatka je na primjeru suradnje s novim dečkom otkrila kako je kad se miješa privatno i poslovno.

“Jako strog šef”, kroz smijeh je rekla te istaknula kako je ona “profesionalna u svom poslu te da nije bilo nikakvih problema”.

Također, voditeljica je ispričala i kako se zbog brojnih obaveza nisu previše viđali tijekom dana, ali i da joj je bila velika čast što je dobila priliku raditi za ragbi.

“On je jako profesionalan, fokusiran i posvećen ragbiju. Meni je svijet ragbija otkriće, uživala sam u utakmicama, odgledala sam apsolutno sve i jako mi se svidjelo”, rekla je Vlatka.

Vlatka Pokos podržala novog dečka: Svi samo govore o tome kako izgleda u prozirnoj haljini


Komentari