Tony Cetinski lijepim vijestima oduševio fanove: ‘Ima nešto što liječi srce’

Tony Cetinski (Foto: Damir Škomrlj/CROPIX)

Pjevač Tony Cetinski najavom je razveselio brojne obožavatelje, objavio je da u ponedjeljak izlazi njegova nova pjesma naziva “Tebi sve dugujem”.

Fanovi su bili oduševljeni njegovom najavom.

“Obožavam svaki uradak, ne mogu odvojiti niti jednu, sve su posebne, pa tako će biti i ova, Tony jedan i jedini”, “Toni je Toni, uvijek svoj i pisme su uvijek hitovi”, “Sam naslov obećava, svaka pjesma ima nešto što liječi srce i dušu”,

“Jedva čekamo”, “Toni je ekstra”, “Dragi Tony, neizmjerno se radujem novom singlu, znam da će biti najljubavnija pjesma koju sam čula”, samo su dio komentara.

 


Previše hitova

Osim toga Tony priprema i svoj rođendanski koncert u Areni Zagreb s kojim će proslaviti 35 godina karijere i svoj 55. rođendan. Kako je koncert u Areni 31. svibnja zamolio je svoje obožavatelje mu pomognu u sastavljanju liste pjesama koje će otpjevati. Pitao ih je koja im je njegova najdraža pjesma, kako bi se lakše odlučio.

“Kad žena zavoli”, “Od milijun žena”, “23. prosinac”, “Neka te odvede”, “Ja sam zaljubljen”, “Nek te zagrli netko sretniji”, “Čuvam ljubav”, Tebe ne bih mijenjao”, Krik”, nizali su obožavatelji njegove hitove.

Tony Cetinski o incidentu u Beogradu: ‘Nastavio sam kao da se ništa nije dogodilo’

Koliko je interes za koncert govori i činjenica da je u  prvih sat vremena od objave velikog koncerta u Areni, sustav za prodaju karata blokirao je zbog preopterećenosti i velike navale. Tony svojoj publici prepušta čak i odabir naziva koncerta koji nas očekuje u zagrebačkoj Areni.

Ulaznice za Tonijev zagrebački koncert 31. svibnja s početkom u 20 sati potražite u sustavu Eventim.

 

 


Komentari