Tko je prelijepa Marija koju Marko Pjaca vješto krije: ‘Odrekla se stvari u životu radi nas’

Marija Pjaca. (Foto: Screenshot/ Facebook)

Marko Pjaca vratio se u Dinamo nakon gotovo osam godina. Marko je jedan od nogometaša koji nakon napora na sportskim terenima vrijeme provodi s obitelji u sretnom i skladnom braku s Marijom Pjacom (Pavičić).

Par se vjenčao 2021. godine nakon tri godine veze, a imaju sina Luku.

Njihovo svadbeno slavlje održalo se u Zagrebu, a vjenčali su se u čarobnoj atmosferi čije je dijelove Marko objavio i na svom Instagram profilu. Marija je blistala u elegantnoj vjenčanici s prorezom, a posebno su uvježbali i svoj prvi ples.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Pjaca (@markopjacaofficial)


Velika podrška

Supruga Marija mu je velika podrška u poslovnom privatnom životu. Marija je po struci fizioterapeutkinja, ali svoj privatni život voli čuvati podalje od javnosti.

“Kod Marije najviše cijenim to što je uvijek uz mene. Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno i to mi je stvarno puno značilo. Mislim da mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu.

Dosta smo sličnih karaktera, mirni i jednostavni ljudi. Ne mogu reći da živimo pretjerano dinamično, a upravo mi odgovara taj balans između nogometne energije i trenutaka za obitelj”, rekao je Pjaca jednom prilikom za Story.

Jedan od rijetkih istupa u javnosti lijepe Marije bilo je  kada je zajedno s Markom snimila kampanju za šampone za kosu.

“Više sam puta ja nju masirao nego ona mene. Mislio sam sve spojiti, žena mi je fizio, još će se brinuti za mene, ali ništa. Zadužen sam za smeće u kućanskim poslovima, to je moj posao”, rekao je Pjaca gostujući u emisiji kod Roberta Knjaza.

 


Komentari