Sa stadiona: Supruga Livakovića objavila dirljive fotke Dominika i sina na Euru u Njemačkoj

Dominik Livaković i supruga Helena početko siječnja su postali roditelji (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Bračni par Livaković uživa u roditeljstvu, čak i tijekom europskog prvenstva u Njemačkoj. Pokazala je to u dirljivoj objavi na društvenim mrežama Helena Livaković, supruga prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića.

Helena je na Instagramu objavila fotografije s Europskog nogometnog prvenstva održanog u Njemačkoj i pokazala je kako je maleni Joakim bio na utakmicama naše nogometne reprezentacije i navijao za tatu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Sretna obitelj

Helena Livaković u zagrebačkoj Petrovoj bolnici ovog je siječnja rodila njihovo prvo dijete – sina. Maleni Joakim je napunio šest mjeseci, a sada je Helena objavila i fotografije s Europskog nogometnog prvenstva njihovog malenog navijača.


Helena i Joakim podrška su Dominiku i kad igra za svoj klub u Turskoj. Prije dva mjeseca objavila je u pričama na društvenoj mreži Instagram i preslatku fotografiju na kojoj ona, Dominik i sinčić poziraju uz nogometni teren, nakon utakmice na kojoj je Domnikov Fenerbahče pobijedio Besiktas rezultatom 2:1.

Helena i Dominik svoju su ljubavnu priču započeli 2017. godine, a vjenčali su se na ljeto pretprošle godine u njegovom rodnom Zadru. Par se vjenčao u lipnju 2022. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru.

Supruga Dominika Livakovića se pohvalila novostima: Dugo su to skrivali od očiju javnosti


Komentari