Prijovićka napravila lom u gradu u kojem su je htjeli zabraniti: Svima poslala jednu poruku

Aleksandra Prijović večeras je odrzala koncert u Zadru. (Foto: Jure Miskovic / CROPIX)

Trenutačno jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Aleksandra Prijović održala je koncert u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića, poznatoj kao Višnjik.

Koncert je rasprodan nekoliko tjedana prije. Unatoč tome što je najava njezinog nastupa bila popraćena neugodnim napisima kako su htjeli zabraniti njezin koncert u Zadru pjevačica je oduševila publiku i imala samo jednu poruku- zahvalila je svojim obožavateljima.

“Hvala vam na divnoj dobrodošlici. Mislim da večeras prvi put pjevam u Zadru. Moram vam reći da je ovo 40. koncert ove turneje. Hvala vam što ste došli i vjerujem da ćemo, za prvi put, napraviti najbolju žurku”, poručila je Prijović Zadranima koji su je dočekali s oduševljenjem.

Htjeli ju zabraniti

Oko koncerta u Zadru podigla se prašina i prije nego što je službeno najavljen.

Naime, Prijović je koncert u Zadru najavila 22. veljače, a HDZ-ov gradonačelnik Branko Dukić je to pokušao spriječiti uz tvrdnju da “nema slobodnih termina”.

Dukić je, kad se to saznalo, poručio da je “protiv bilo kakvih zabrana”, ali i dodao da on “na takav koncert ne bi išao”. Nakon što je koncert najavljen, direktor Višnjika Denis Karlović je smijenjen.


Aleksandra Prijović neće moći nastupiti u Zadru: ‘Ne bih niti bih išao na takav koncert’


Komentari