Poznatu Hrvaticu na ronjenju ugrizao morski pas: Objavila kako joj izgleda ruka

Ela Jerković. (Foto: Screenshot)

Popularna hrvatska influencerica, 28-godišnja Ela Jerković, dobro se provodila na odmoru na Maldivima sve od jednog trenutka. Tada je doživjela ono od čega mnogi strahuju, ugrizao ju je morski pas.

Sve se dogodilo prije nekoliko dana dok je uživala u kristalno čistom moru Maldiva. Incident se dogodio tijekom ronjenja. Što se točno dogodilo i kako je do toga došlo ispričala je i podijelila na društvenim mrežama njezina kolegica Nera Nikolić.

”Krenuli smo na jedan od najzanimljivijih izleta. Ovi morski psi oko nas inače ne napadaju ljude i hrane se ribom i lignjama. Dobili smo i striktne upute kako se ponašati, primjerice, nismo smjeli gurati prstiće prema njihovim ustima ili ih provocirati.

E sada, mi smo oko njih plivali sigurno tri sata i stalno je skakao neko drugi pa je moguće da smo ih uznemirili i dogodilo se ovo”, otkrila je Nera.

Ela Jerković. (Foto: Screenshot)

‘Mi ostali smo vrištali’

”Djevojka koju je ugrizao morski pas nije osjetila ugriz u moru nego kada se počela penjati na brod vidjeli smo krvavu ruku i njezina reakcija je bila – samo nemojte reći mom prijatelju da se ovo dogodilo.

Mi ostali smo svi vrištali jer mene bi sigurno srce strefilo”, rekla je Nera i objavila videosnimku na kojoj pratitelji mogu vidjeti kako Elina ruka izgleda nakon ugriza.


@nera_nikolic Replying to @lenka🍓 ♬ Lepotica i zver – Dabi Man

 

“Gric”, napisala je i dotična influencerica uz video na kojem se vidi kako pliva s maskom za ronjenje i dihalicom, okružena morskim psima.

“Svaka ti čast na hrabrosti, ja ne bih mogao ni pogledati u vodu s morskim psima”, “Vauu” i “Majko draga”, pisali su joj pratitelji u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ela Jerković (@elaajerkovic)


Komentari