Poznate Hrvatice reagirale na objavu Nikoline Pišek: ‘Kao i moja rođena kćerkica koja se srami’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Voditeljica Nikolina Pišek na društvenim mrežama često dijeli trenutke sa svojom ljubimicom pomerankom Scarlett. U novoj objavi požalila se na simpatični ‘problem’ koji ima s psićem. Objavila je zajednički video.

‘Ima li još netko pomeranca koji mrzi poljupce? Scarlett, moja pseća beba koju sam dojila na dudu svaka dva sata, i sada mrzi moje majčinske ispade.

Kao i moja rođena kćerkica koja se srami poljubaca u javnosti. Kao i starija, koja je tražila da je iskrcavam iz auta malo dalje od škole da se ne vidi da je dovozi mama. Gdje sam omanula?’, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)


Reagirale poznate Hrvatice

Objava je nasmijala i poznate Hrvatice poput Sonje Kovač, Ide Prester i Lane Klingor Mihić koje su ostavile komentare.

“Ahaha. Ne znači NE, napasnice”, napisala joj je Ida Prester uz emotikone za smijeh.

Inače, Nikolina je nedavno napokon uselila u svoju luksuznu vilu od 420 kvadrata u zagrebačkim Šestinama. Nekretninu je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

“Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne vjerujte nikome tko vam kaže da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate što? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, namještam, živim u prostoru koji polako osjećam i rađaju mi se nove ideje i vizije.

I dobila sam par slatkih projekata uređenja interijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome uljepšam život”, napisala je Nikolina uz nedavnu objavu snimke preseljenja.

 


Komentari