Poznata Hrvatica pokazala fotke Hane Huljić s trudničkim trbuščićem: ‘Blagoslov’

Hana Huljić (Foto: Instagram)

Petar Grašo nedavno je potvrdio da on i Hana očekuju drugo dijete.  Povodom Dana svetog Duje održao je koncert na splitskoj rivi na kojem se okupilo više od 60 tisuća ljudi. Njegov nastup iz publike je slušala i trudna supruga Hana Huljić Grašo.

Koliko je dugo trudna, par još nije htio otkriti za javnost, no Hana je nedavno po prvi put pokazala svoj trudnički trbuščić.

Naime, Petar Grašo je ovoga vikenda bio krizmani kum kćeri njegove dugogodišnje prijateljice poznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, koja je na Instagramu objavila njihovu obiteljsku fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)


‘Nakon godina prijateljstva, kumovi. Kakva je sreća i blagoslov kada prijatelji postanu obitelj’, napisala je dizajnerica interijera ispod zajedničke fotografije.

Hana je za svečanu prigodu odabrala plavu lepršavu haljinu, a svoj trudnički trbuščić dodatno je naglasila crnim remenom.

Kako je Hana?

‘Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok’, rekao je Grašo.

“Ja mogu pričati o glazbi, o koncertima pet sati, ali kad me pitaš o nekom mom privatnom životu, onda sam tu uzak što se tiče rječnika. Ne zato što ne želim nego zato što mislim da ljudima možda ide na živce kad svoj život plasiraš u novinama. Hana i ja smo ljudi koji smo zaista malo zatvoreni. Ne želimo ljude maltretirati s nekim našim privatnostima”, objasnio je.

Podsjetimo, njihova prvorođena kći Alba u srpnju će proslaviti drugi rođendan, a u listopadu će dobiti društvo.

Petar Grašo komentirao dolazak prinove: Jedna stvar ga posebno raduje


Komentari