Popularni Jaran iz ‘Noćne more’ objavio tužan video: ‘Zbilja mi je pomoć potrebna’

Jaran. (Foto: Screenshot)

Vlado Matijević Jaran, poznato lice iz popularne emisije ‘Noćna mora’ pokojnog Željka Malnara poslao je putem društvenih mreža dramatičnu poruku. U videu koji kruži Jaran traži pomoć jer, kako tvrdi, nema gdje živjeti.

“Nije zezancija, nije Noćna mora! Nakon smrti supruge Bibe, naš prijatelj Jaran se našao u vrlo teškoj situaciji u vezi sa smještajem.

Svi prijedlozi i svaka volja za pomoć je dobrodošla”, piše u objavi uz video u kojem Jaran objašnjava tešku situaciju u kojoj se našao.

‘Izbačen sam iz stana nakon 20 godina’

“Izbačen sam nakon 20 godina iz stana. svi su me prijatelji zaboravili. Svojom sposobnošću sam našao jednog svog prijatelja, neću ga imenovat. Kod njega živim i plaćam 200 eura.

Molim ovim putem da mi se pomogne, da se iskoprcam iz ovog ponora. Zato vam kažem ljudi moji ako hoćete mi pomoć, ako nećete nemojte me puno zezat. Zbilja mi je pomoć potrebna. Nema više noćne more.


Taj čovjek gdje živim je u godinama, i to neće trajati vječno. Možda pet šest mjeseci”, požalio se.

PRONAĐEN JARAN ŽIV I ZDRAV! Dvaput pogađajte gdje je bio: ‘Življi je od svih nas zajedno’

‘Neću kod odvjetnika’

Rekao je i kako je izbačen iz stana u kojem je živio sa pokojnom suprugom Bibom.

“Nema veze što je Jaran živio s Bibom 20 godina, ali to nije njegovo. Ja sam se s tim pomirio. Doduše ja sam ulagao u taj stan. Da idem kod odvjetnika ne da mi se niti neću. Makar ostao na ulici.

Fala Bogu nisam ostao još na ulici. Uredan sam, imam se gdje oprat, osušiti veš, prespavat. Idemo ja i taj gospodin kod kojeg živim zajedno na posao. Svako jutro mi kuha kavu”, poručio je u videu Jaran.

Isplivale fotografije bivše zagrebačke TV zvijezde: ‘Na kraju gemišt pošvasat i on je sretan’

 


Komentari