Odzvanja izjava nakon polufinala ‘Zvijezde pjevaju’: ‘Mislim da bi me linčovali na trgu’

Zvijezde pjevaju. (Foto: Screenshot/HRT)

U polufinalnoj petoj epizodi showa Zvijezde pjevaju ispala su dva para, i Lejla Filipović i Bojan Jambrošić te Alen Đuras i Ivana Mišerić.

Nakon emisije u kratkim intervjuima gledatelji su mogli čuti dojmove parova koji su napustili show. Voditeljica je prvo ispitala Lejlu Filipović.

“Dobro se osjećam. Mislim žao mi je, neću lagat da nije to što nismo išli u finale. Ja sam se nadala da ćemo nas dvije biti u finalu”, rekla je uz osmijeh Lejla nakon emisije zagrlivši Ivanu Mišerić koja je također ispala.

“Ali s druge strane, ovo što je Marko rekao, mislim da bi mene linčovali negdje na trgu da sam prošla u finale ovi hejteri. Ali stvarno predivno. Hvala prije svega tebi na pozivu i što si me spojila s Bojanom. I što je rekla Ivana stvarno bi sve ponovila. Nemam apsolutno nekih ružnih iskustava. Predivno, i cijela ta ekipa i to druženje, sve”, rekla je Lejla.

Polufinale showa Zvijezde pjevaju izazvalo žestoke reakcije: ‘Nikša, ostani u žiriju umjesto Danijele’


30 tisuća poziva

Zatim je svoje dojmove rekla Ivana Mišerić.

“Pred kraj emisije sam bila najopuštenija. Pjesma mi je bila super. Prva mi je ipak bila malo stresnija. Sve skupa divno. Intenzivno. Pamtit ću ovo po ljudima, energiji i prekrasnom mentoru.”

Bojane što si šaptao Lejli, pitala je voditeljica Uršula Tolj.

“Nisam joj ništa šapnuo. Ja znam da imamo glasače jer ne bi prošli zadnje dvije emisije. Svašta je moglo biti i svašta je moguće u zvijezde pjevaju”, odgovorio je Bojan.

“Imali smo gotovo 30 tisuća poziva. To je puno više nego dosada. Ljudi su ozbiljno shvatili svoj zadatak da moraju zvati i zvali su. Za nekoga malo više, za nekoga malo manje”, otkrila je Uršula Tolj.

U finale su se dalje kombinacijom ocjena žirija i glasova publike plasirali sljedeći parovi: Igor Barberić Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki Dino Petrić.

Baby Lasagna pobijedio na važnom eurovizijskom natjecanju, fanovi u nevjerici: ‘Ovo je dan za povijest’


Komentari