Nina Badrić progovorila o teškim danima: ‘Trebale su mi godine da prijeđem preko toga’

Nina Badrić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nina Badrić svoj privatni i ljubavni život danas vješto skriva od javnosti, no mnogi se još sjećaju perioda kada je njen razvod od Bernarda Krasnića punio medijske stupce.

Pjevačica se za šest godina mlađeg Krasnića udala 2006., no tri godine kasnije objavili su da se razvode. Ipak, pomirili su se i brak uspjeli spasiti do 2012., kada su se i službeno rastavili.

Nina je svojevremeno izjavila kako se od Bernarda odlučila rastati zbog nepomirljive razlike u karakterima i međusobnog nerazumijevanja. “Našem smo braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem si ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brak opstao. Za oba partnera razvod je stresan događaj, ma kakav god brak bio. To nije nešto što bih ikomu poželjela…”, rekla je tada otvoreno Nina za domaće medije.

Nina Badrić progovorila o velikoj životnoj promjeni: ‘Nije bilo lako, više nisam mogla biti ona stara’

‘Promijenila sam telefonski broj’

Nakon godina šutnje, pjevačica je sada ponovno progovorila o tom za nju bolnom periodu.


“Sjećam se te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle kad sam se rastala ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u životu svom promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moć izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem.

@zagrebinfo Što vas živcira na hrvatskim svadbama? 💃 #zagrebinfo #zagreb #vjenčanja #voxpopuli #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #croatia ♬ original sound – zagreb.info


Onda, nakon nekog vremena sam dala jedan intervju za Gloriju i, naravno, kakav može biti naslov netom poslije razvoda: ‘Preboljela sam razvod’. Moš’ mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak”, rekla je Nina za Gloriju.

Krasnić je danas u sretnom braku s bivšom djevojkom Marija Ančića, Laticom Ivanišević. Vjenčali su se 2015. u mladenkinom rodnom Splitu. Početkom lipnja 2017. dobili su sina, a ožujku prošle godine, dobili su i kćer.


Komentari