Nina Badrić otkrila u kome nalazi utjehu u teškim trenucima: ‘Bez njega ni preko ceste’

Nina Badrić (Foto: Instagram)

Jedna od naših najpoznatijih domaćih pjevačica, 52-godišnja Nina Badrić, je u emisiji InMagazin progovorila o svojoj trideset godina dugoj karijeri koju je izgradila bez ijednog skandala.

“Ne znam jesam li luda ili munjena, što je sa mnom, ali stvarno je tako bilo. I tako još uvijek je. Ali stvoriti karijeru sam, na temeljima pjesama i jednog svog velikog truda i rada uopće nije lako. Pogotovo ako si žena. Ali evo me, tu sam još uvijek na svojim nogama, i idem dalje. Meni je publika bila obrana i zaštita. Možda čak nisu ni svjesni koliko su me puta spasili”, rekla je Nina.

Otkrila je i kako se nosi sa izazovima i nepravdama koje je i sama, kako kaže, nemalo puta osjetila na vlastitoj koži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


Teške trenutke ne voli dijeliti s javnošću

“Nisam kukavna osoba. Veliki sam borac. Što god mi se dešava u životu, ja stisnem zube i nosim to sama. Ne volim to dijeliti s javnošću, nekako je oduvijek moja poslovica bila ‘radije da me mrze nego da me žale’. Ne volim da me ljudi žale, volim da me mrze, neka me mrze, s tim se znam nositi”

A kad ju u životu sustignu teški trenuci, utjehu i snagu pronalazi u Bogu i vjeri: “Ja se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi,  jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Za mene. To ne znači da je to za nekog drugog, ali ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja”, otkriva domaća pjevačica.

Inače, Nina će u rujnu objaviti novi album pod nazivom Ono kad, a prvi sing izlazi već za dvadesetak dana.

“Neću svoga konja hvaliti, to je nezahvalano. Nikada neću najavljivati svoje albume, da su sjajni, posebni ili drugačiji. To je na publici, a ja se nadam da će s ovog albuma ostati makar deset pjesama bit ću skromna”, kazala je s omijehom Nina koja će krajem studenog održati veliki koncert u Areni u Zagrebu. Njime će započeti turneju kojom će obilježiti svoju 30 godina dugu karijeru.

Maja Šuput otkrila kakvom se pregledu podvrgnula: ‘Bilo me je pomalo strah’


Komentari