Nikolina šokirala priznanjem u ‘Životu na vagi: ‘Šutjela sam jer nisam htjela da tata završi u zatvoru’

Nikolina i Edo. (Foto: RTL)

U današnjoj epizodi ‘Života na vagi’ pred kandidatima je bio veliki izazov, trebali su gurati bačve, a još jednom su pobijedili Larisa i Tomislav te osvojili tri kilograma prednosti na sljedećem vaganju.

Najšokantniji dio epizode bilo je emotivno priznanje natjecateljice Nikoline.

Nikolina i Edo maknuli se sa strane i u miru razgovarali o svemu što je tišti. Naposljetku je otkrila kako zna točno trenutak kad se sve promijenilo u njezinu životu – kad je izbjegla pokušaj silovanja sa 14 godina i tad si je zacrtala da će zatomiti svoje osjećaje.

„Zatvorila sam se u sebe i radije ću slušati tuđe brige i svima pomagati, a ja sam dobro. Tako sam se naučila kroz život, ali sad vidim da to nije dobro“, kroz suze je rekla i dodala da tada to nikome nije rekla.

Nikolina i Edo. (Foto: RTL)

Šokantno priznanje

„Kad sam pobjegla iz tog auta, išla sam kroz šumu i razmišljala što da napravim. Da kažem nekome da me napao, moj bi ga tata ubio. Nisam htjela da završi u zatvoru zbog nekakvog kretena i šutjela sam“, rekla je i tada je počelo potiskivanje njezinih osjećaja. Donedavno nije mogla izjaviti ljubav muškarcu, sve joj je to bilo glupo i ništa joj nije značilo.

„Treba ogromna hrabrost za ovo što sad Nikolina radi“, rekao je Edo i zahvalio joj što je to podijelila s njim, a kasnije je to sve ispričala svojoj cimerici Maji i bilo joj je drago što je to napravila. Na kraju su se isplakale, malo vrisnule i bilo je lakše.


Ovi ljudi žive i do 13 godina kraće: Prognoza je puno gora ako u obitelji ima ovakvih slučajeva


Komentari