NIKOLINA PIŠEK GRCA U SUZAMA: ‘Kažu da vrijeme liječi rane i da vas tuga priprema za nove radosti…’

Instagram

Poznata voditeljica ima jako bolno sjećanje.

Nije tajna kako se pojedini ljudi izrazito vežu za kućne ljubimce koji im nerijetko postanu kao član obitelji. Tako se i Nikolina Pišek  izrazito vezala za svoju ljubimicu Vesnu.

Dugo…mjesecima nisam smogla snage da otvorim ovu stranicu. Prvenstveno zato jer je otišla zauvijek moja Vesna s kojom sam se upoznala ovdje. I prije toga, jer sam znala da je Vesna jako bolesna… a ovo me mjesto podsjećalo na nju”, započela je svoj emotivni post na Facebooku.

Prisjetila se svoje prve pseće ljubavi i ganula obožavatelje.

“I onda je došao današnji dan, godišnjica moje prve pseće ljubavi, koja je, zapravo, bila “krivac” da smo se Vesna i ja upoznale. Niti njega vise nema. I on je na mjestu koje mu je izbrisalo bol.. To kažem da bih se utješila, izgovaram u sebi floskule da otjeraju moju bol, no ona ne prestaje. Kažu da vrijeme liječi rane i da vas tuga priprema za nove radosti… da su tuga i radost povezane kao ruža i trn”, kazala je Nikolina i priložila fotografiju.

pisek


Dobila je veliku podršku, a najemotivnije iskustvo otkrila je Danka.

Draga Nikolina trebala si ranije podijeliti svoju bol sa nama. Svi smo mi vise-manje igubili nekog dragog. Ja sam imala macka Mikija 18 godina, Umro je od starosti. Umro, ali samo fizicki nikad u mom srcu. Sada brinem za vise od stotinu zivotinja i to me tjera da idem dalje”, suosjećajno je komentirala.

Nikolina je i na Instagramu odala počast svojem mezimcu.

;


Komentari