Mario Roth iznenadio priznanjem, Minea će se crvenjeti: ‘Sjećam se točno tog trenutka’

Mario i Minea. (Foto: Screenshot)

Pjevač Mario Roth, vokal je osječke grupe Vigor stekao je veliku popularnost u emisiji Tvoje lice zvuči poznato u kojoj je ušao u finale te u 8. sezoni postao i član žirija u novoj sezoni.

Sve o novoj pjesmi i albumu koji je publika dočekala nakon osam godina, otkrio je u razgovoru za INmagazin.  Pjesma  naziva “Trava” plod je prve suradnje s tvorcem nekih od najvećih hitova Halida Bešlića, regionalnim hitmejkerom Mirkom Šenkovskim Geronimom.

“Drago mi je da se ta suradnja dogodila zato sto je pjesma Trava jedna od najzrelijih pjesama koje sam ja do sad otpjevao i koje smo mi kao grupa Vigor do sada snimili. E sad da li ta vječna ljubav postoji, to je drugo pitanje. Hodaš gradom i vidiš baku i djeda kako sjede na klupici, kako se drže za ruke i kako si šapuću, onda shvatiš koliko je ta ljubav divna…”

Mario Roth (Foto: Nova TV)

Zaljubljen u Mineu

Mario Roth priznao je kako je u mladosti bio zaljubljen u našu poznatu pjevačicu. Danas, pak, s njom namjerava snimiti duet.

”Pa tko nije bio zaljubljen u Mineu? Ja se sjećam, nisam joj to nikad ispričao, kod osječke Katedrale je to bilo, tamo je bio jedan music shop nekada, i ja sam se vraćao iz škole, a ona je potpisivala svoje kazete, tada sam ju prvi put vidio uživo, išao sam s dvojicom prijatelja iz razreda i zastao sam na vratima .

Sjećam se točno tog trenutka, sva dječica su Minea, Minea , može potpis, a nas tri klipana ovako (ispale im vilice) i tad je zaiskrilo..”


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Roth (@rothmario_official)

”Kad počne padati lišće žuto, kada bude počelo šuškati pod našim nogama, odnosno kad dođe zlatna jesen, ja ću biti sa Mineom zanesen! Ako Bog da da budemo išli u novu sezonu ”Tvoje lice zvuči poznato”, mislim da ćemo nešto zakuhati u to vrijeme…’, rekao je o mogućem duetu.

 


Komentari