Maja Šuput iznenadila novim slikama sa sinom: ‘Bože Majo šta radiš od diteta’

Maju Šuput (Foto: Nova TV)

Popularna Pjevačica Maja Šuput osim pjevanju i zabavljanju s velikim se žarom posvetila i ulozi majke svom sinčiću Bloom. Kao i sve ostalo na društvenim mrežama često dijeli i razne zabavne trenutke i smiješne avanture s njim.

Bloom je plod ljubavi i 5-godišnjeg braka s poduzetnikom Nenadom Tatarinovim i također je osvojio srca Majinih obožavatelja. Ponosna mama s fanovima je tako podijelila najnoviju dogodovštinu sa sinom.

“Ono kad se spremaš za svirku a dijete ti kaže ‘Mama daj da probam tvoju glavu’ “, napisala je Maja, dodajući uz to dvije fotografije sa Bloomom koje možete vidjeti OVDJE.

Na fotografijama se vidi kako Bloom bio oduševljen jednom od njenih perika, te ju je morao staviti na glavu. Fanovi uz fotografije često ističu fizičku sličnost Maje i Blooma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

“Dječja posla”

Majina nova avantura s nestašnim Bloomom jako je zabavila njezine obožavatelje.

“Bože Majo šta radiš od diteta”, “Dječja posla”, “A predobro”, “I onda jednog dana mali neće znati je li on ili ona”, “Isti mama”, “Dijete vidi da svaki put imaš drugu ‘glavu’ periku”, “Lutka nad lutkama”, “Ludilo, sunce si Bloom”, “Majo rodi si curicu, to tebi fali”, “Meni najluđe kad moj pita jel mi može uzet umjetnu gu*icu”, pisali su fanovi.

Maja je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako su već krenule pripreme za novu sezonu Supertalenta. Za njezine modne kombinacije ponovno će biti zadužen Marko Grubnić, s kojim već godinama surađuje.

Zabrinuta za svoje zdravlje Maja je u jednoj zagrebačkoj poliklinici nedavno bila specijalističkom pregledu o kojem je također izvijestila na društvenim mrežama.

Maja Šuput otkrila kakvom se pregledu podvrgnula: ‘Bilo me je pomalo strah’

S druge strane njezin suprug Nenad Tatarinov, s kojim je prije koji tjedan  u Marbelli proslavila petu godišnjicu braka u jednom je od rijetkih intervjua otkrio kako on od malena vodi borbu s neizlječivom dijagnozom.

41-godišnji menadžer rijetko daje intervjue za medije pa je u jednoj od rijetkih prilika progovorio o braku s poznatom pjevačicom, obiteljskim trenucima i o bolesti.

Suprug Maje Šuput boluje od neizlječive bolesti: ‘Nadam se da se neće raširiti’


Komentari