MAJA ŠUPUT U BLJEŠTAVOJ KREACIJI: ‘Ovo je moje prvo gay vjenčanje’

Instagram

Iako je većina komentirala kako Maji odlično stoji haljina i da je jako lijepa, neki su je čak uspoređivali sa sirenom, bilo je i onih kojima se njen odabir i nije svidio.

Da je Maja Šuput kraljica hrvatskih svadbi svima je poznato, a ni sama se toga nikad nije sramila, no sinoć je napravila nešto zaista posebno – naime, Maja je fanovima poručila da prvi put pjeva na gay vjenčanju. Svadba je održana u ekskluzivnom Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji, nedaleko Umaga.

Maja je u opisu slike napisala: “Nakon stotina vjenčanja na kojima sam nastupala, večeras po prvi put u životu imam čast pjevati na gay vjenčanju. Strašno sam ponosna što sam dio ove nevjerojatne ljubavne priče. Ovaj nevjerojatni par  je pravi dokaz da ljubav nema granica. Oboje ih poznajem godinama i moram priznati da nisam vidjela par s više međusobne ljubavi i poštovanja već jako dugo vremena. Kada ste s njima možete osjetiti tu dragocjenu i snažnu energiju i kemiju koju imaju jedno za drugo i jasno je svima da njihovi zavjeti nisu prazna obećanja, ali oni su spremni dati život jedan za drugoga. Njihova veza je više nego samo ljubav, to je odnos ispunjen prijateljstvom, odlučnosti i odanosti. Danas mi je srce na pravom mjestu jer je ljubav opet pobijedila. Želim čestitati svima koji se bore za svoju ljubav jer je u teškim trenucima lakše jednostavno odustati. Živjela ljubav!”

Instagram
Instagram

Šuput se za ovu priliku uvukla u usku blještavu kreaciju. Iako je većina komentirala kako Maji odlično stoji haljina i da je jako lijepa, neki su je čak uspoređivali sa sirenom, bilo je i onih kojima se njen odabir i nije svidio. Tako je Bruno, jedan od fanova, komentirao: “Izgleda k’o da ima 146 kila!”


Komentari