Kim Kardashian prijete jer se jako rugala princezi Kate: ‘Nikada više ne dolazi u UK’

Kim Kardashian. (Foto: guliverimage)

Kateina objava da ima rak uslijedila je nakon tjedana okrutnih nagađanja o njoj podijeljenih na platformama poput X-a, Instagrama i TikToka, gdje su i brojne poznate svjetske ličnosti dijelile podrugljive objave i memeove piše Daily Mail.

Vijest je izazvala niz isprika od strane poznatih i slavnih koji su izrazili žaljenje zbog nepromišljenih izjava vezanih uz princezu, a mnogi su izgubili na popularnosti. Među rijetkima koji se nisu ispričali je Kim Kardashian, pa sad raste pritisak na nju da se i ona ispriča za svoje ružno i bezosjećajno ruganje princezi.

Kim je na svom Instagramu objavila fotogaleriju, a ispod slike na kojoj pozira kraj automobila napisala „Na putu sam da pronađem Kate“. Rugajući se tako što Kate nije dugo viđena u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


‘Nikada više ne dolazite u UK”

U komentarima na društvenim mrežama nižu se sada uvrede i prijetnje Kim jer još nije objavila ispriku princezi.

“Nikada više ne dolazi u UK”, “Možete li umjesto toga otići pronaći ispriku”,  “Našoj princezi dugujete ispriku”, “Pa Kate je dama koja voli privatnost, svi su vidjeli sve vaše privatnosti”,

“Nadam se da vi i vaša djeca nikada nećete morati prolaziti kroz ono kroz što ona i njezina djeca prolaze. Toliko o ženama koje podržavaju žene”, “Kladim se da se sada osjećaš tako glupo”, “Možeš li biti još gluplji? To je pravo pitanje ovdje. I glupo”, nizali su se komentari.

Kim Kardashian. (Foto: guliverimage)

Glumica Blake Lively se ispirčala

Među onima koji su se ispričali je svjetski poznata američka glumica Blake Lively.  Izrazila  izrazila svoje žaljenje zbog nepromišljene šale o fotošopiranoj fotografiji Kate Middleton.

Naime, prethodno je podijelila fotografiju uz objavu kojom je promovirala svoj brend pića referirajući se na princezin skandal s uređivanjem fotografija.

“Sigurna sam da danas nikoga nije briga, ali osjećam da to moram priznati. Napisala sam glupu objavu referirajući se na princezu i o čovječe, taj me post danas užasnuo. Žao mi je. Uvijek šaljem ljubav i dobre želje svima“, objavila je glumica.

Slavna glumica objavila skrušenu ispriku jer se ružno rugala princezi Kate: ‘Moram progovoriti’


Komentari